ja tez od jakiegos czasu czasami jak auto postoi i pada zauwazylem, ze na progach z przodu jest troche wody. Z prawej strony czasami mialem kilka wiekszych kropli na dywaniku ale nic pozatym-suchutko w srodku bo sprawdzalem
ja tez od jakiegos czasu czasami jak auto postoi i pada zauwazylem, ze na progach z przodu jest troche wody. Z prawej strony czasami mialem kilka wiekszych kropli na dywaniku ale nic pozatym-suchutko w srodku bo sprawdzalem
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
To, że woda się wylewa jak się otworzy drzwi to jeden temat ale czy ktoś mi wyjaśni bo skoro uszczelnie tą uszczelką w drzwiach tak, żeby woda się nie wylewała to co się z nią stanie jak się tam nazbiera będzie napełniać drzwi i w nich jeździć![]()
Bo w życiu liczą się szybkie kobiety i piękne samochody...
Napełni się i albo będzie zwarcie z przewodami np. głośnika, będzie słychać chlupanie w drzwiach itd itd o to Ci chodzi?
Nie rozumiem co dla kolegi nie jest jasne?
Jeżeli dobrze zrozumiałem wątek, to kolega chyba myśli, że po włożeniu tej uszczelki woda nie wylewa się przez otwory do tego przeznaczone. Tak nie jest, uszczelka powoduje że woda wylewa się właśnie przez te otwory a nie leci do wnętrza auta.
Bingo![]()
Bo w życiu liczą się szybkie kobiety i piękne samochody...
Uszczelnij sobie i będzie dobrze, sam mam uszczelnione i jest OK, więc spokojnie. Nie szukaj problemów na zapas![]()
Tak z Twoją pomocą
Albo Ty z moją LOL![]()