Jej pastuch gorzej wygląda... ha choć jeden plus... kasę położyła na rękę więc aż tak źle nie jest, ale mimo to wkurwiony jestem.
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Jej pastuch gorzej wygląda... ha choć jeden plus... kasę położyła na rękę więc aż tak źle nie jest, ale mimo to wkurwiony jestem.
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
@dam156SW
Pociesz się , że we mnie wjechał trolejbus...
Tył niestety trochę przesunęło... (widać mocno po szczelinach klapy)
Mam już nawet wycenę szkody z OC sprawcy: 1033 PLN - żal.pl
![]()
Ostatnio edytowane przez bobby ; 03-05-2016 o 10:56
Kurde, ałć. Gość miał chyba OC w Uzbekistanie. Odwołuj się. Przecież to jest jakaś kpina. Kolega za klape tył, zderzak i lampe dostał prawie 4k...
To są te dni w których zastanawiam się czy my na pewno żyjemy w Europie czy może gdzieś za Uralem.
Nie wiem jak ludzie biorący udział w procederze odszkodowawczym (bo pracą tego nazywać nie wypada) mogą patrzeć w lustro.
Przecież to jest jawne łamanie prawa - przepisy odnośnie OC są jasne:
"Art. 363. § 1. Naprawienie szkody powinno nastąpić, według wyboru poszkodowanego, bądź przez przywrócenie stanu poprzedniego, bądź przez zapłatę odpowiedniej sumy pieniężnej"
Tutaj np łączny koszt lakierowania i naprawy zderzaka i klapy bagażnika wyceniono na uwaga: 550 PLN
gdzie na bagażniku są dwie wgniotki od kolizji, a zderzak jest poharatany.
Trzeci świat. O wszystko się trzeba sądzić.
Wybiorę opcję bezgotówkową, ale wiem jak to będzie wyglądać. O różnicę trzeba się sądzić. Mało kto będzie chciał się tego podjąć, a jeśli już to z klauzulą, że pokrywa się różnicę, w przypadku oporu z firmy ub.
Ostatnio edytowane przez bobby ; 03-05-2016 o 15:13
A u mnie Alfinka 1 raz doznała podróży na lawecieokoło 60 km
było bosko
przyczyną wielkie stuki w silniku. Niestety nie byłem sam w stanie bez narzędzi ocenić co jest tego przyczyną. Ale po przyjeździe do domu widać, że mnie dalej lubi
urwała się jedna mniejsza świeca
gwint ułamany ale nadawał się do wykręcenia
![]()
w Ciągu dwóch tygodni strzelił mi najpierw przewód paliwowy = laweta, 4 dni temu przewód od chłodnicy = dym spod machy i już myslalem ze mi sie auto spali... ehhh Alfa <3
http://www.atl-polska.eu - Wynajem billboardów - Zapraszam
http://www.sieboard.pl - Wynajem billboardów - Zapraszam
myślałem, że wpadł mi do środka przycisk od ręcznego, a tu niespodziankawysuwa mi się rączka do przodu, da się to jakoś zablokować?
Kur.... Miła pani wczoraj tak pięknie wyjeżdżała ze skrzyżowania, że zamiast prosto pojechała do tyłu i wjechała mi w przód.... A tak się cieszyłem że nic nie robione przez tyle czasu ehhh.
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
----
Ostatnio edytowane przez zieloo007 ; 10-05-2016 o 15:14