Zdechł ksenonbłysnął i przestał świecić. Cholera aqurat w święto. Zamienię miejscami i zobaczę czy tylko ksenon czy coś jeszcze :/
Zdechł ksenonbłysnął i przestał świecić. Cholera aqurat w święto. Zamienię miejscami i zobaczę czy tylko ksenon czy coś jeszcze :/
Cały czas do przodu!
Też tak miałem. Skrzypialo jak cholera. Miał byc wymieniony docisk skończyło się na dwumasie.
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
nie dzis ale 2dni temu po trasie 7500km rozsypalo sie lozysko przedniego kola i mechanizm podnoszenia szyby w tylnich drzwiach( polskiej produkcji wiec nic dziwnego ze od nie uzywania sie rozlecial hehe)
A dasz radę? xD Za mocno kręciłeś![]()
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Ważne, że pasek cały![]()
Ale popatrz, pękło na znaku namalowanym flamastrem... Jakiś toksyczny musiał być![]()
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
9 koni więcej od serii dopiero co wypluławięc to chyba te 9 ponad normę tyle mocy dało, że aż koła wyrywa
z ośki
![]()
147 powodów do zadowolenia
Przestał działać klakson. Wypiąłem kabelki, przeczyściłem styki i okazało się, że wcześniej zanim padł to trąbił na jedna trąbkę. Po tym zabiegu trąbi na 2 trąbki i jaki głośny i jaki donośny...Aż się zdziwiłem...
Spryskiwacze przestały działać. Nie słychać w ogóle cykniecia przekaźnika więc pewnie przełącznik zespolony. Mam nowy więc założę jak Alfa wróci z wymiany rozrządu i okolicy. Padły też ostatecznie żarówki poziomu paliwa... Liczyłem, że od razu założę kierownicę od Proxima, ale widać Bella ma swoje plany.
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka