Jak by ktoś potrzebował jakiś części do 164 3.0 to pisać na pw. Mam całe auto na części.
Jak by ktoś potrzebował jakiś części do 164 3.0 to pisać na pw. Mam całe auto na części.
12 czy 24 ? I który rok ? Jesli super 96/97 to Chromy dymione?
12 Super z 96, chromy są złotawe ale je chyba sobie zostawię do następnej 164![]()
Te Chromy to już unikat. Kiedyś kupiliśmy komplet na przód z wyprzedaży po likwidacji serwisu. Zapytam Taty jak wróci, czy czegoś nie potrzebuje i damy znać.
Jeśli to manual, to ma w ładnym stanie drewniana gałkę biegów ? Bo my w naszej odswieżaliśmy klarem.
Niestety zmiana planów, auto jak na razie nie idzie na części.
Ostatnio edytowane przez Bates911 ; 09-08-2015 o 18:58
Jeśli jest w miarę ładne, to warto ratować ! Albo samemu albo komuś odsprzedać, żeby zrobił. Nam już 164 wystarczy, ale pewnie byśmy przygarnęliDaj znać co i jak z nią.
Sprzedać w całości jej nie sprzedam, za duży sentyment, włożonej pracy... już nawet o kasę nie chodzi. Co do odratowania to jest ciężki kawałek chleba, bo została przesunięta belka z tyłu i jest spory problem z tym. Ale chyba ją wybebeszę i zrobię z niej "track day cars" Wnętrze zostawię do następnej. Muszę to przemyśleć.
Wszystko można odratować, choć nie wszystko warto.
Gdzie jest wtyczka diagnostyczna ABS? Nie mogę namierzyć a w upały ABS nie działa. Niby nie potrzebny, ale nie lubię niesprawnych aut![]()
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...
Proszę Cię bardzo
http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...tml?highlight=
Można, ale jej już ię nie opłaca do takiego stanu jak bym chciał. Zbieram kasę, a ta zostaje ze mną jak na razie![]()