No to niezle, ja swoja Corsa 1.2 nie moglem zejsc ponizej 5.5 w trasie. A co tam wlales do zbiornika ?
Jesli chodzi o 159 to ogladalem jedna na zlocie, czarna. Jak dla mnie troche za maly samochod a miejsca z tylu kompletnie brak. Moje dzieciaki nie byly by zadowolone

CO nie zmienia faktu ze to napewno super auto. Tylko bierz pod uwage ze duzo stracisz przy zakupie.
Ja natomiast ogladalem wczoraj Jaguara S type 3l Automat. Nie jestem pod wrazeniem, wrecz smiem twierdzic ze Alfa nie dosc ze wyglada lepiej to i lepiej jest wykonana we wnatrz. Jedyne co urzeka w Jagu to tylni naped i silnik 3l 240bhp. Mimo ze auto ma dusze to jednak dopiero pozniejsze modele z lat 05 R type sa lepiej wykonane. Wieksze wrazenie wywarl na mnie Peugeot 607 ktorego widzialem w sobote. Mialem tez okazje jezdzic Saabem 93 2t i 95 2t. Gdybym mial zamieniac to chyba na Saaba, bo te auta sa naprawde emocjonujace i maja dusze. Tak czy siak Alfa na tle innych samochodow wypada lepiej niz dobrze, tak jakoscia wykonania jak i wygladem.