Jeździ ich trochę po Legnicy i okolicach. Jeśli widziałeś czarną 147 po fl na DLU to może od kogoś z salonu fiata w Legnicy bo tam taka stoi![]()
Jeździ ich trochę po Legnicy i okolicach. Jeśli widziałeś czarną 147 po fl na DLU to może od kogoś z salonu fiata w Legnicy bo tam taka stoi![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Możliwe, bo właśnie na skrzyżowaniu z jaworzyńską sie mijalismy
Z daleka widziałem machającą dłoń![]()
Czyli kierowniczka kumata![]()
147 powodów do zadowolenia
iCAtronic - Elektronika samochodowa.
Odczytywanie Mastercode z Navi Connect+, bezpieczna aktualizacja oprogramowania oraz naprawa nawigacji po nieudanej aktualizacji.
http://www.icatronic.pl
ahhhh cóż to był za powrót z pracy, na legnickiej około godz.19 przyuważyłem srebrną 156 SW która podobnie jak ja miała ochotę na myszkowanie po pasach ruchu - jechaliśmy zderzak w zderzak praktycznie od magnolii do królewieckiej gdzie kierownik srebrnej Belli zjechał w prawo uprzednio żegnając się ze mną awaryjnymi, ja błysnąłem mu długimi i pojechałem dalej. Alfa bez ramek ale kierowca widać było że kocha jeździć włoszką. Pozdrawiam i zapewne do zobaczenia.
Ostatnio edytowane przez 156X ; 30-07-2011 o 09:23
Pozdr dla animka skręcającego z witelona w młynarską w legnicy i za chwilę widziany na tym samym skrzyżowaniu w drugą stronę![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
dziś, ok. 11, pod wiaduktem na Stawowej - Rain
łapka była w biegu![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()