Wymieniłem mieszki ręcznego i biegów. Szyte na zamówienie nicią w kolorze lakieru.
gwiazdor przyniósł![]()
Wymieniłem mieszki ręcznego i biegów. Szyte na zamówienie nicią w kolorze lakieru.
gwiazdor przyniósł![]()
moja niunia dostała dzisiaj nowe pióra wycieraczek, niby niewiele, ale oboje jesteśmy zadowoleni
a i jeszcze zakupiłem coś co nazywa się silikon w sprayu i posmarowałem wszystkie uszczelki łącznie z tymi pod maską i klapą, co by sobie zaoszczędzić wchodzenia do samochodu przez drzwi tylne, co przytrafiło mi się dzisiejszego ranka
Ostatnio edytowane przez jacho ; 27-12-2010 o 20:22
po 10 miesiącach i 18 dniach w moje ręce powrócił dowód rejestracyjny zabrany przez policjędodam tylko, że jak bym wiedział, że tyle czasu spędzę w wydziale komunikacji nie odebrał bym go przez kolejne 10 miesięcy... ale niech ma i się cieszy nie tylko Alfa
![]()
A moja Bella dostała śliczny czarny sznureczek, który służy do otwierania drzwi od wewnątrz. Do piątku muszę wytrzymać, a potem nowa klamka i 400 zł ...
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Nowe klubowe podkładki, komplet bezpieczników na zapas oraz pielęgnacja wnętrza - każdemu należą się święta.
Założyłem osłonę pod silnik i wymieniłem filtr powietrza. Tarcze do wymiany...
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
Wczoraj nowy olej + filtr
Rozebrałem klamki w tylnych drzwiach, elemnty ruchome oraz cięgna zalałem oleje sylikonowym. Ostatnio przy duzym mrozie nie moglem zamknąć drzwi, bo właśnie cięgno nie chciało sie cofnąć.
Jak już jestem na forum to się pochwalęW niedzielę trafił się ten jeden dzień w roku, kiedy nikt nigdzie nie jeździ (nie licząc godzin <6 rano
) i spadło sporo świeżego śniegu
Więc zabrałem Bellę po raz pierwszy na ślizgawkę
Muszę przyznać, że zabawa nie mniej przednia niż tylnonapędówką 2 zimy temu
Chyba to zasługa dobrego wyważenia podwozia i małego przełożenia kierownicy, ale szerokie łuki (180 stopni łącznie - jak na owalu) pełnym bokiem po powtarzalnym w 90 % torze jazdy (na zwykłej jednopasmówce spokojnie bym się zmieścił, choć ślizgałem się oczywiście na marketowym parkingu) to bajka
Po takim treningu będę się musiał hamować, żeby przy podsterowności nie kontrować z pomocą ręcznego, bo na Bellę działa to świetnie![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...