jak zrobisz syty fitment z air to porobi czape konkretnie ..... wiem ze trudno w alfie to zrobic, ale jakby sie Tobie udalo wrzucic cambery ... to juz by byla poezja![]()
jak zrobisz syty fitment z air to porobi czape konkretnie ..... wiem ze trudno w alfie to zrobic, ale jakby sie Tobie udalo wrzucic cambery ... to juz by byla poezja![]()
..... powered by www.cinsoft.pl
Na tyle mam okolo 2.5 stopnia dojdzie air, bedzie wiecej.
Sent from my iPhone using Tapatalk
tak od julki
Ktoś na forum takie ma? Przed ewentualnym zakupem chciałbym się dowiedzieć jak się prezentują na AR159.
Jakby jakieś zdjęcie się znalazło, byłbym wdzięczny.
Ogólnie najbardziej interesują mnie 18'', ale z braku laku trzeba będzie szukać 17''.
kiepsko sie prezentuja na 159 i to bardzo kiepsko
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
W tym ogłoszeniu masz 159 z tymi felgami:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-175...C29625853.html
I nie słuchaj tych, co mówią że prezentują się "bardzo kiepsko" - bądź co bądź są to oryginalne alfowskie felgi a nie jakiś chiński badziew w stylizacji "super extra tuning w stylu techno", czego pełno w tym wątku...
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"
Dzięki, wg mnie wyglądają ciekawie, tyle, że na foto są 18''.Czy te felgi będą bez problemu pasować do AR 159? Chodzi mi o otwór centrujący.
Ostatnio edytowane przez siwus71 ; 11-08-2013 o 18:32
Hmm... to nie są te felgi. Te, które wskazał Myszkin są dedykowane do 159, a nie do Giulietty.
Jest różnica. Te pierwsze owszem są 18", natomiast te drugie to 17".
Jeszcze inna sprawa to felgi 18" do Giulietty, które są także inne:
![]()
Ostatnio edytowane przez mariuszoles ; 11-08-2013 o 18:51
Myszkin - wrzuciłeś zupełnie inne felgi bo mają 15 ramion i te faktycznie świetnie się prezentują ale siwus71 pokazał inne - mają 10 grubych ramion które z 25 metrów wyglądają jak niezłe kołpaki.O gustach się nie dyskutuje, wiem ale z faktami też nie
.
Siwus71 - w tym temacie są setki zdjęć i linków z fotkami, na pewno coś wybierzesz.
O, byli szybsi...![]()