a jo bych w kuńcu co poszczyloł na szczelnicy kurde no![]()
w jaworznie mamy szczelice...
W krakowie tez jakaś jest ale to musiał bym dopytać znajomego jak tam to wygląda.
Chcecie postrzelać to do Opola na zlot-zapraszam heheheh
jak to niema ludzi?? na moim orszaku alfaholicy dostali grile to moze jeszcze ktos je ma xD
ja na wiatrówkowanie się pisze mam nawet QB78 po tuningu ale oczywiscie nie FAC, teściu ma Slavie...
tylko nie mam sensownej optyki (czyt. mozna pokropić na 25-30m). Tylko u mnie jest z czasem slabo... bo praca od 9-18 potem w domu remont i tak cały czas...
Witam.
Przymierzam się do zakupu Alfy, i chciałbym zrobić porządny rekonesans. Moglibyście polecić jakiś dobry warsztat w Sosnowcu lub okolicach (Dąbrowa, Katowice etc.)? Jak zostanę dumnym posiadaczem Belli, chce na każdy zlot i spotkanie w okolicach dotrzeć bez niespodzianek, więc potrzebuje zaufanego serwisanta.![]()
Jeśli Katowice ul. Hallera Ci odpowiada to możesz udać się pod adres http://autoital.pl/ .
Serwis prowadzą znajomi mechanicy, pasjonaci którzy wyrośli na naprawianiu AR, choć głównie tych z lat ubiegłych.
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
Witam.
Szukam kogoś z kabelkiem, żeby podłączyć moją AR 159 do kompa. Dzisiaj wymieniałem olej i filtry, a na wyświetlaczu nadal świeci info "change engine oil" i potrzebuję to usunąć, ewentualnie przestawić na następną wymianę. No chyba, że da się to zrobić jakoś inaczej, ale wątpię.
Dajcie znać, w podzięce daję flaszeczkę
Pozdro,
orson.
Kabelek to Ci mogę pożyć jak chcesz pogrzebać, bo czasowo sam raczej nie dam rady.
Panowie mam olbrzymią prośbe, poszukuje dobrego warsztatu/mechanika na terenie Śląska, który zna się na rzeczy, mam już dość ''Wieśków'' znających się tylko na VW
przy okazji odsyłam do tematu..: Problem Alfa GTV 2.0 TB, PANEWKI PONOWNIE
Read more: Bytom i okolice szukam Alfaholików?? wpisywać się
P.S. Znalazłem jakiś warsztat specjalizujący się tylko w Alfach w Będzinie, jakieś opinie ?
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...#ixzz2cPG4dlyY