Nie, nie![]()
Zderzak i lampki zmieniałem tylko i wyłącznie w celu estetycznym
Tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...6_1_9_jtd.html masz zdjęcia jak wygląda teraz, a na stronie 3 znajdziesz foto jak wyglądała w dniu zakupu. Może dostrzeżesz różnice
---------- Post dodany o godzinie 20:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:58 ----------
Powiem Ci, że dość sporo czasu mi to zajęło. Zmiana tylnego zderzka + przód to robota na jakieś 6 godzin. Tylny zderzak to kilka minut roboty. Najgorzej jest z przodem. Dojście do śrub, które mocują zderzak do błotnika to jedna wielka maskara. Najlepiej zdjąć koła i nadkola.
Ale wiadomo... Robi się dla siebie, więc można było trochę czasu i nerwów poświęcić. Dodatkowo rozebrałem halogeny, wyczyściłem w środku i ponownie uszczelniłem.
Generalnie jestem zadowolony ze swojej pracy. Spasowanie też całkiem nieźle mi wyszło
---------- Post dodany o godzinie 20:08 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:07 ----------
O której mniej więcej będziesz? Wydaje mi się, ze jutro z czasem u mnie nie bardzo. Mimo wszystko będę się starał, ale nie obiecuje![]()