Mnie też jakoś te okrągłe średnio podchodzą. Po poprzednim właścicielu u mnie Maślana wisi...![]()
Mnie też jakoś te okrągłe średnio podchodzą. Po poprzednim właścicielu u mnie Maślana wisi...![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Twoja oferta jest korzystniejsza więc ja odpuszczam.... Rozumiem, ze wysyłką Ty się zajmiesz. Podstawa to ustalić zapachy - ja bym proponował jakiś morski - świeży i mało kontrowersyjny - kwestia ile i jakich będzie o wyboru.
Mocowanie doradzałbym zdecydowanie - gumka
Trzeba ustalić ostateczny koszt za 1 sztukę + koszt wysyłki
---------- Post dodany o godzinie 21:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:40 ----------
Grafika Alfaholików na 2 stronach była by extra ale nie realna musimy się posiłkować reklamą dla obniżenia kosztów i zwiękrzenia ilości do wymaganego minimum.
Ale reklama z branży motoryzacyjnej będzie ok - trzeba by tylko było jakś spasować kolorystyke, itp, żeby to miało ręce i nogi. Gorzej jak by miała być na 2-giej stronie reklama, np. serków topionych![]()
Ostatnio edytowane przez SEBEK ; 24-01-2011 o 22:18
powiem tak na drugiej stronie bedzie firma motoryzacyjna, kolorystyka niemal identyczna i jak sie przekonacie neidlugo duzo blizej forum niz mozna bylo sie spodziewac![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
do mnie też okrągłe nie trafiają.. projekt flatbeet'a jest ciekawy, reklama amigas'a na pewno się ładnie zgra
w kwestii zapachu.. może cytryna? wydaje się dość uniwersalna.. i co ważne "nie gryzie" w nos jak niektóre zapachy..
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Rozumiem, że chodzi Ci o takie logo:
Też by było fajne - tylko trzeba by było jakoś kolory dobrać i wykrojnik odpowiedni ale wsztystkie kółka, owale - są standardowe i mało otrakcyjne - to logo już bym wolał na prostokącie ale, żeby był dłuższy niż szerszykub na takiej łezce czy coś.
Jednak najbardziej mi się podoba ten wzór - kolory i logo są ok a do tego kształt elegancki i niestandardowy.
P.S. Ja sam piszę sie na 10 sztuk.
![]()
nie zebym była za tym zeby kolega nie dawał swojej reklamy bo jest mi to obojetne, ale chyba ktos tu liczyc nie umie piszac ze jest to nierealne bez sponsora, koszt całkowity ponad 1k, przy 500szt to ok 2zł za szt, plus wysyłka , wychodzi ok 6zł za szt, i tak taniej niz tandetna choinka w markecie
chodzi o fakt ze nei uzbieralo sie 500 sztuk![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
wiec moze tak, proponował bym zrobi gruntowna wycene przy wkładzie sponsora i załozeniu zakupienia 500szt, cena bedzie duzo nizsza, wtedy zrobic ponowne zapisy, napewno bedzie wiecej chetnych...sam weze wiecej, w koncu nie za czesto bedzie takie cos
to i ja sie pisze na wiekszą pake z 5sztuk lub nawet 10sztuk wezme![]()