tez sprawdzałem 20-25 cm jest git majonez!!! no ok z tego że jak narazie najbardziej sie udzielamy w projekcie podejmujemy decyzje niczym zarząd na ten projekt tylko moja kobieta zwróciła wage ze na czerwonych autach moze byc lipa z ta naklejka![]()
wokół flagi można zrobić ramke białą/czarną
---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:06 ----------
bądz napis i logo walnąć na biało![]()
jak to trudno wszystkich zadowolic... z flagą moze bym nic nie robił ale napis i logo moze byc w 2 kolorach do wyboru ( czerwonym albo białym) ale to jest znów kolejne utrudnienie dla drukarni;/
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
można jeszcze zrobic dwie naklejki
1. na maske
kolor napisu i logo - biały
2. na tylną szybe (klejona od wewnątrz) i kolory takie jak w projekcie![]()
mysle ze nie bedzie to problem jak kazdy sie sprecyzuje co chce zbierze sie zamowienie takich tyle a takich tyle i gitara
---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:13 ----------
tyż hehehhe ale sadze ze z szyba mozna na razie sie wstrzymac zrobmy jedno dokl a pozniej mozemy kombinowac![]()
myśle ze nawet jeśli bedzie trzeba zrobic dla kazdego z osobno to nie bedzie duzo roboty. wkońcu nie ma 150 osób chetnych;p
to musimy poprosic kolege bsq zeby zmienił kolor na biały i logo przerzucił na prawo.![]()
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
wiadomo, sprawdzić jak będzie wygladać na masce a późnniej mozna mysleć
dla mnie kolory czy biały czy czerwony jest obojetny (Czarna Bella)![]()
A takie techniczne pytanie:
Czy nick z forum musi być ?? skoro podczas jazdy i tak go nie zauważymyflaga włoska + logo alfaholicy będzie dla nas rozpoznawalne
Tak uważam, ale niech reszta się określi.
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
w sumie racja... jak sie będzie mijać to nikt nie bedzie przywiązywał uwagi do nicku...
aczkolwiek taki mały szczegół zawsze cieszy![]()