Ja zgubiłem wątek... o czym Wy wogóle rozmawiacie??
Ja zgubiłem wątek... o czym Wy wogóle rozmawiacie??
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl
Pytałeś o pytania więc zadałemcóż tu kumać
![]()
Aha....![]()
Aaa... taki sobie spontaniczy rozwój nieoczekiwanych wydarzeń... jasne![]()
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl
Ruszenie tematu a odpowiedzi brak :/
Nie wiem skad wzial sie ten temat, ale jakby zostal wywolany tajemnymi mocami do tablicy...
Skoro juz jestesmy przy zwierzetach i karmie to
Chcialbym Was prosic o przysluge, znak czlowieczenstwa.
W Jeleniej Gorze jest Schronisko dla malych zwierzat. Jak to zwykle bywa w naszym super kraju instytucja jest ciagle niedofinansowana i boryka sie z wszelkimi problemami.
Pomyslalem wiec, ze jako grupa Alfaholikow (plus jeden Ford) zdobedziemy sie na to, by podarowac schronisku troche karmy.
APEL!
Prosze Was, zebyscie zakupili i przywiezli ze soba do Borowic karme dla zwierzakow (taki bilet wstepu na impreze). Kazdy wedlug wlasnego uznania, czy to bedzie sucha karma dla psow, czy puszka z jedzeniem dla kotow... to juz jak kto woli, jak mu podopowiada sumienie. Wielkosc absolutnie dowolna. Moze to byc karma z Biedronki, Aldiego, Lidla, Tesco... kazda (oprocz wlasnych wyrobow kuchennych)
Dodatkowo jezeli macie w swoich domach niepotrzebna koldre, koc, poduszke, ktora chcielibyscie wyrzucic to przywiezcie ze soba. W zeszlym roku w Jeleniej Gorze mrozy siegaly przez kilka dni -30 stopni! Kazdy koc, koldra, poduszka pozwoli ocieplic kojce zwierzakow i pomoze im przetrwac zime.
O naszej akcji poinformowalem juz dyrekcje jeleniogorskiego schroniska i powiem szczerze, ze licza na kazda, nawet najdrobniejsza pomoc.
UWAGA. Nie zbieram kasy na schronisko! Prosze tylko by kazda zaloga przywiozla poprostu troche karmy (2, 3, 5 czy 10 kg to wydatek niewielki bo nie wiecej jak 15 zl, za to gest olbrzymi). Jesli macie kolldre, poduszke, koc... tez przywiezcie.
Mam nadzieje, ze nie zawiedziemy!!!
Niegłupi pomysł
Chyba, że pójść na wygodę...I złożyć zamówienie Robertowi, a później zrobić jakąś zrzutę na miejscu ? ; )
Pogadam z moim Figusiem rudzielcem na pewno sie zgodzi żeby jeden koci kocyk oddała jak nie to przynajmniej jedzeniem sie z potrzebującymi podzieli bo to społecznik z natury więc coś przywiozę na pewno
![]()
Ostatnio edytowane przez Barus91 ; 07-11-2012 o 18:52