z tymi ledami powinny być sprzedawane znaczki VW albo AŁDI żeby można było je też sobie zmienić...
z tymi ledami powinny być sprzedawane znaczki VW albo AŁDI żeby można było je też sobie zmienić...
Szkoda ż filmik tragiczny. Nic na nim nie widać i z dziwnej perspektywy robiony. Foty dobrej jakości w plenerze dużo wiecej by powiedzialy. Ja jestem na tak. z tym vw nie przesadzajcie.
[C
Ja także jestem na "tak". Wyglada to ciekawie, nadaje świeżosci i wyróżnia auto w rzece świateł, a wszyscy malkontenci niech nadal jeżdżą standardowymi autami i czerpią radość, że mają pojazdy takie jak wypuściła fabryka, czyli każdy ma takie samo.
hmmmm..... to chyba nie jest tak do końca. W dobie ledów a`la audi te lampy wcale się nie wyróżniają w tłumie. Dla większości to czy kreska jest w te czy wewte nie robi dużej różnicy. Grunt że kreski led a to bezpośrednio przywołuje na myśl skojarzenia jak pisał Rolin. A tylne światła w 166 już się wystarczająca wyróżniają serią. Poczwórnych pozycji ma zaledwie kilka (może kilkanaście choć nie naliczyłem tyle) aut w europie. A pochylonych żadne. Nie da się już bardziej wyróżniać
Ja tego co prawda nie założę ale projektowi kibicuję i jest na prawdę ciekawie.
Ja czekam na inny wzór, LLL mnie nie kupiły.
Te obramówki ala audi to dopiero będzie porazka. Ja bym szedł dalej w tym kierunku z tymi LLL bo najwiekszej licvzbie ludzi sie podobaja. Przy takiej konstrukcji lamp tylnych te obramówki będa wygladac na miare "166 airbrush mazda 6 look"
[C
No cóż ,jednym się podoba innym nie. "L" i ramki wiecie jak wyglądają. Będą jeszcze "aventadore" znane ze 147 i typ oryginalny.
We wszystkich typach światło cofania zostaje na żarówce ,a cała reszta led.
" Poczwórnych pozycji ma zaledwie kilka (może kilkanaście choć nie naliczyłem tyle) aut w europie. A pochylonych żadne. Nie da się już bardziej wyróżniać"
a sześć STOP-ów tylko my
W połowie listopada będzie pokazany następny, jeden z w/w.
Nie ma, gdyż ja się tym nie zajmuję od strony technicznej.
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była