ok dziękuję bardzo za rade,
Ogólnie to poszukuje 2.5 v6 tylko ten mam w okolicy w miarę,
ok dziękuję bardzo za rade,
Ogólnie to poszukuje 2.5 v6 tylko ten mam w okolicy w miarę,
Ostatnio edytowane przez ŁukaszP ; 13-12-2013 o 20:13
W okolicy to możesz biedronki szukać. Tych aut w przyzwoitym stanie jest już niewiele. Nie liczyłbym żeby się coś w okolicy pojawiło. Wolnossące V6 lub jtd to najlepszy wybór. Są najbardziej bezobsługowe.
Ta srebrna z linku była już.kiedyś w tym wątku opisywana. z tego co pamiętam to jeszcze kiedyś bylu jej foty z tym spoilerem.. to był dopiero parapet. Źle to świadczy o tym który to zakładał.
to był parapet GIGANT!
Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
[C
Pokaż kubicze tego polifta
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
kubicze, ogarnąłbyś kolego te tłumaczenia Wordpressa na www.alfafun.pl do końca, bo te ang. teksty trochę rażą. Jakbyś potrzebował jakiegoś wsparcia, to daj znać, to postaram Ci się pomóc (mam trochę doświadczenia w temacie).
Dzięki za propozycje, nie ukrywam, że mam w planie przerobinie strony, ale kiepsko z czasem, mam nowe auta, więc chyba czas coś ruszyć.
Narazie myślę nad koncepcją, jak coś to na bank się odezwę.
Polifta nie pokaże, bo nie mam go teraz koło domu. W aucie muszę założyć nowe sprzegło, które jest już kupione i auto czeka w kolejce do mechanika.
Tak ogólnie to 2.5 V6 24V 2004 rok, coś chyba 170 tys przebiegu. Kolor srebrny, manual, obniżony trochę, środek jasny. Kluczyki dwa, kody ksiązki itp są.
Jak będzie zrobiony w 100 % to pojawi się na stronce i w bazarze.
A tamten w automacie dalej na sprzedaż? Chodzi mi o to czy jak sie sprzeda to czy na stronie bedzie info
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Auta, kótre są obecnie na sprzedaż są zawsze w bazarze, obecnie nie ma nic gotowego, na dniach będzie 159 ale czekam, aż będą opłaty.
Mamy też 166 2.4 JTDm 2005 rok automat, 2.4 JTDm 2004 TI w manualu, i 2.5 V6 24V. Ale te auta wymagają dopieszczenia takich rzeczy jak zawias itp.
Niedługo coś wejdzie do bazaru.
Stronka też przejdzie modernizację, będą działy "nasze auta" "Samochody na sprzedaż" "Samochody sprzedane"
podczas oględzin 166 2.0 ts z 99 r na co zwracać szczególna uwagę? da rady jakoś określić na pierwszy rzut oka czy nie bierze 1 litra oleju na 100 km ?