Piękny rządek się ustawił pod scianą![]()
Piękny rządek się ustawił pod scianą![]()
no dobra, nie ma jeszcze poniedzialku ale moze warto juz wybadac zainteresowanie najblizszym czwartkiem
kto chetny tym razem spotkac sie na RCW zamiast na KEN? Godzina spociku jak zwykle.
Kochani Moi, skoro Łukasz 'przyspieszył' poniedziałek, ja mam do Was prośbę, żebyście wypowiedzieli się w poniższych kwestiach:
1. Czy chcecie, aby najbliższy czwartkowy spot odbył się na RCW?
2. Czy chcecie, żebyśmy się przenieśli na świeże powietrze (parking Real/Obi)? W tym przypadku pamiętajcie, że pogoda w naszym kraju bywa kapryśna... Czy może zostajemy na parkingu odkrytym KEN Center?
3. Czy chcecie, żeby nasze spoty odbywały się nadal na parkingu KEN Center, a potem abyśmy się wspólnie udawali w ustalone miejsce?
4. Czy w przypadku zmiany miejsca zakładamy nowy temat?
Chcę, abyście się wypowiedzieliJeśli pojawią się jeszcze jakieś 'wnioski formalne' także poddamy je pod głosowanie. Powyższe pytania to właśnie Wasze wnioski
Jeśli czyjegoś pomysłu nie uwzględniłam, proszę o info
Ja jestem jednak za demokracją
choć pewnie kolega ergoMarcin mnie za to znowu skarci
Trzeba te kwestie rozsądnie rozstrzygnąć, bo obawiam się zamieszania, które spowoduje dezorientację..., szczególnie u osób, które chciałyby dołączyć do naszej grupy 'wzajemnej adoracji'
Pozdrawiam Was serdecznie![]()
Ostatnio edytowane przez Jola ; 17-03-2012 o 21:39
Zima nas raczej nie zaskoczy więc spocik na świeżym powietrzu jak najbardziej za, tylko nie zmieniajmy nazwy "Spoty na Gruchacza". Ja byłbym za opcją 3, ewentualnie umieszczenie informacji rzucającej się w oczy dla nowych spotowiczów o zmianie miejsca spotkań.
Ostatnio edytowane przez Zmianowy ; 18-03-2012 o 12:23
a ja pozdrawiam spotowiczow z Kasprowego na ktorym zima ma sie dobrzez tego tez powodu mam nieobecnosc w miniony czwartek, mam nadz usprawiedliwiona
Dajta znać gdzie sie spotykamy w ten czwartek, swieze powietrze jestem na tak![]()
Ostatnio edytowane przez szewi ; 18-03-2012 o 13:09
Szewi przywieź trochę śniegu w słoiku, bo tu w stolycy upały ;P
Mógł nam w swoim boxie na dachu przywieźć![]()
Ja jestem za jakimś otwartym parkingiem. W zimię w podziemnym było 3.5*c, więc teraz w 10*c na dworzu chyba damy radę?
Jak dla mnie wszystko jedno gdzie - tylko na KENie otwarty z tego co widziałem zazwyczaj jest pełny...
Ja zaproponuję Blue City i najwyższy poziom parkingu piętrowego.. A może jakieś miejsce typu Cargo?
No i bez sensu wydaje mi się spotykanie na KENie + wyjazd, bo przyjeżdzamy w bardzo różnych godzinach, czasem nawet o 21-22 ktoś dojedzie...
Karty - jestem za![]()