dobry pomysłbp wierzbna jest przy wjeździe do jarosławia na obwodnicy od strony rzeszowa po prawej. fajnie by było coś na większą skalę zobaczymy ile osob się zdeklaruje że będzie ostatnio każdy z kimś był
![]()
![]()
dobry pomysłbp wierzbna jest przy wjeździe do jarosławia na obwodnicy od strony rzeszowa po prawej. fajnie by było coś na większą skalę zobaczymy ile osob się zdeklaruje że będzie ostatnio każdy z kimś był
![]()
![]()
Mi pasuje. Marek pojedziemy pewnie na kilka aut więc trafisz![]()
Ja również jestem chętny na taki wypadzik![]()
Zakładajcie nowy temat. Data, godzina, miejsce zbiórki, miejsce zlotu, plan spotkania i lista chętnych. Poza tym dodatkowo wydarzenie na FB w grupie Podkarpacie i Małopolska. Nie ma na co czekać bo czasu wiele nie zostało![]()
Jeśli chodzi o sprawy organizacyjne proponowałbym aby temat nowy założyła osoba z Jarosławia która jest blisko Radawy. Jeśli zlot miał by się to odbywać w okolicach Rzeszowa lub niedalekich okolic mógłbym pomóc w organizacji natomiast tamte tereny są mi obce. Swoją drogą rozważałem niedawno w swojej głowie zorganizowania grilla na pożegnanie lata i zaproszenia wszystkich chętnych alfaholików. Posiadam domek letniskowy w okolicach Zwięczycy z możliwością duże parkingu. Natomiast mój czas jest ograniczony a nie chciałbym naobiecywać i nie dotrzymać słowa. Sprawa póki co jest rozwojowa jak znajdę więcej czasu to rzucę taki temat na forum![]()
E no Marek lato się kończy a ty się dopiero teraz domkiem chwalisz?![]()
Jeżeli wyjdzie ten wyjazd do radowy to o gilu w Rzeszowie u mnie na działce można pomyśleć na przykład koło 26 września (Piątek) jak nic nie wyjdzie z tej Radawy będziemy myśleć o 19 WrześniaCzas pokaże
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Zrobię temat wieczorem
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk