Ja nigdy nie miałem a teraz mam i uważam, że jest to super dodatek.
Poza tym chodziło mi o to, że w dobrej cenie można kupić zeszłoroczną Julkę z dobrym wyposażeniem....
Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
Mnie odnośnie świateł bardziej zastanawiają LEDy modne na zachodzie a u nas nie dozwolone, bo czytałem dużo pozytywnych opinii (nie mówię o tych za 20zl z allegro). Ale to chyba nie temat na takie wywody [emoji3]
Jasne, że da się żyć, ale jak ja pojeździłem na xenonach i niekiedy się przsiądę do auta z halogenowymi żarówkami to muszę upewniać się czy na pewno włączyłem światła mijania, czy czasem nie jestem na postojowych.
Xenon to niewątpliwie bardzo przydatna rzecz poprawiająca i jakość widzenia w nocy i bezpieczeńśtwo. Myślę, że jest to jeden z niewielu dodatków za któy naprawdę warto dopłacić.
Xenon w mojej crv to potęga,mam porównanie z nowszą audi a5 i tam ksenon to jakaś farsa.jeździsz wieczorami lub w nocy spróbuj xenona,nie pożałujesz. jeszcze lepsze są światła adaptacyjne,skrętne,matrycowe? w najnowszym mondeo- nocy jest dzień.za to naprawdę warto dopłacić.
dosyć offtopa-odpuszczam raczej białą julkę z sierpca,za dużo niewiadomych.
dzisiaj takie ogłoszenie wpadło na olx-zna ktoś:
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...olx#xtor=SEC-8
Witam. Czy ktoś oglądał tę Julkę, może ma ktoś jakieś info na jej temat? Samochód ponoć bezwypadkowy, historia serwisowa w porządku. otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-tb-distinctive-ID6yZFon.html
Jeśli sprzedaje to salon Fiata, to ja bym brał w ciemno. Na fakturze wpisują przebieg, także nie ma lipy. Ja swoją Julkę kupiłem właśnie w salonie Fiata w Olsztynie. Jeździł nią szef salonu od nowości, auto w 100% pewne i bezkolizyjne. Czasem warto dopłacić, a mieć w 100 % pewne autko.
Co do tej czarnej, to do pełnego wyposażenia trochę jej brakuje![]()
weź hamuj z takimi poradami bo kupi ulepa i będzie kłopot - Jak myślisz że ASO to panaceum na złom to jesteś w ogromnym błędzie? sprawdzasz jak kupując w kazdym innym miejscu
to auto w Pol -Carze wisi od ok.roku.
Ostatnio edytowane przez Dareek ; 03-12-2017 o 16:42
No ok, ale jeśli auto wystawia salon, to nie może sobie pozwolić na szarganie opinii niezadowolonymi i oszukanymi klientami. Źle myślę? Poza tym dają gwarancję na auto w razie co. Ja jak kupowałem swoją Julkę to widziałem w systemie pełną historię serwisową co gdzie kiedy, w dodatku kazałem im wjechać na kanał (mają w salonie stację kontroli pojazdów i ścieżkę diagnostyczną) żeby zweryfikować stan techniczny. "Bierz w ciemno" to była bardziej metafora, wiadomo, że wszystko trzeba sprawdzić i nikomu nie można ufać w 100 procentach. Ale jakbym miał porównywać auto krajowe z książką serwisową do sprowadzonej lalki z niepewną przeszłością (niestety tego nie sprawdzisz, musisz wierzyć na słowo handlarzowi) to wybór jest dla mnie oczywisty. Dlatego jeśli sprzedawca przez telefon zarzeka się co do bezkolizyjności auta i jego prawdziwego przebiegu to moim zdaniem warto jechać oglądać.