Bardzo przyjemny jest QD Finish Kare #425 i rozsądny cenowo. Za 60 zł masz prawie litr.
Bardzo przyjemny jest QD Finish Kare #425 i rozsądny cenowo. Za 60 zł masz prawie litr.
Hmmm, chyba się skuszę
Zastanawiam się jeszcze nad POORBOY'S WORLD SPRAY & GLOSS, najwyżej wrócę do sprawdzonego AF.
Moj najnowszy pomysł na leniucha - Menzerna power protect (albo af tripple) dodo juice wax pro i af qd z sealantem. Test w weekend.
Powoli zbliża się czas nowego zakupu szamponu (obecnie kończę marketowy) i zacząłem się zastanawiać jaki wybrać. Śledząc wątek widywałem SG Strawberry i to był mój pierwszy wybór, ale później zacząłem myśleć i to już nie było tak oczywiste.
Lista moich pomysłów oprócz Strawberry:
1. SG Sleek&Bubbly Premium Car Bath
2. CG Glossworkz
2. FK#118 Super Concentrated Shampoo
3. Koch Chemie Nano Magic Shampoo
4. PB Slick & Suds
5. ValetPRO Wash and Protect Shampoo
Jest sens wydawać kasę na któryś z tych szamponów, czy kupić sobie SG Strawberry?
Moje 147 powodów do szczęścia
Kup co ci sie podoba. Wszystkie sa podobne.
Ja mam od SG, jest OK. Kup dobrą rękawiceNie polecam rękawicy Meggsa.
No to wylosuj. Znaczna cześć zabawy to probowanie nowości![]()
hej
zakupiłem polerkę DA i będe leciał w niedługim czasie jakąś małą korekte lakieru systemem DA megsa
moje pytanie, czy mogę bez obaw użyć polerki na wypiaskowanych tylnych drzwiach? Czy maszyna nie spowoduje mi w tych miejscach spustoszenia przy użyciu padów cutting z mf? Czy lepiej jednak nie leciec ponad foliami ochronnymi?? tam gdzie lakier miejscami jest już w białe kropki :/
każdy użytkownik 159 wie o co chodzi![]()
Nic ci się nie powinno stać z tymi odpryskami, możesz śmiało po tym jechać. Potem po prostu dobrze wymyj pastę z tych kropek.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105