można już oszacować kiedy będzie można zaopatrzyć się w tą zmieniarkę na warunkach które są negocjowane??
można już oszacować kiedy będzie można zaopatrzyć się w tą zmieniarkę na warunkach które są negocjowane??
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Kurczę, Dawid... No chciałbym móc coś powiedzieć, ale chwilowo panowie z audiostrady milczą... jak dziś nie odpiszą na moje pytania o dostępność, czas realizacji itp. to do nic hzadzwonię i niezwłocznie napiszę na forum oraz mailem do osób zamawiających
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
i co wiemy coś już ?
no ja bym się nie chciał wpierdzielać w negocjacje ale można było wyciągnąć od nich jeszcze jakiś gadżet gratisowo... bo biorąc pod uwagę, że było za 377 z wysyłką a na koniec wyszło 359 + rozsyłanie i to przy 15 osobach no to rzeczywiście szału nie ma... oni na pewno nie mają na tym 10% zysku tylko pewnie dużo więcej bo by im się to nie opłacało a przedstawili taką ofertę bo pewnie wyczuli pieniądze i chętnych... no i teraz jeszcze jak za 399 wystawili to mają podstawę żeby powiedzieć, że za 359 to bardzo dobra oferta...
wyszła trochę dupa, no ale nic, za ile będzie za tyle się kupi i chyba dalej już nie ma co kombinować
Tak jak mówisz/piszesz zonkil90, Ci goście z audiostrady ta niezłe cwaniaczki nie to że podnieśli cenę zmieniarki to jeszcze dowalili opłatę 15 zł za przesyłkę Poczta Polska (było 0 zł) gdzie w przypadku zmieniarki dla MiTo 159 156 147 GT ceny nie zmieniły się.
Z drugiej strony audiostrada zasłania się w "warunki sprzedaży"
orazSklep internetowy audiostrada.pl jest obecnie w przebudowie. Informacje o produktach oraz ceny moga być błędne. Przed zakupem prosimy o kontakt mailowy w celu potwierdzenia zamówienia.
Przesyłki o wartości przewyższającej kwotę 300 złotych przesyłamy na nasz koszt. Przy zamówieniach poniżej 300 złotych koszty przesyłki pokrywa Zamawiający.
No ale cóż taniej chyba nie nabędzie się amulatora zmieniarki CD.
Żuwik czekamy na odpowiedź co z wysyłką.
Ostatnio edytowane przez Dawid_Zielu ; 01-06-2011 o 11:09
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Niezłe negocjacje, zamiast obniżyć cenę to ją podnieśliście ;-)
Pisalem to od samego poczatku nawet dalem rade jak to zalatwic ale madralinscy z forum mi nawrzucali a potem moje posty poszly w kosmos.
I niech tu sie nikt nei zaslania ze on chociaz organizuje i robi cos w tym kierunku bo poki co to tak zrobil ze wszyscy wyszli na tym jak Zablocki na mydle. Jak sie czegos nie umie to sie za to nei zabiera a w handlu liczy sie "poker face"a nie rozglaszanie na publicznie dostepnym forum ze jest sie tak napalonym na towar ze nawet za wyzsza cene by sie go lyknelo . A potem taka osoba zasiada do "negocjacji" no ubaw po pachy
No chyba ze jest tu drugie dno tej sprawy , po przeczytaniu jak zuwik broni audiostrade w poprzednich postach do glowy przychodza rozne teorie![]()
Ostatnio edytowane przez freel4ncer ; 01-06-2011 o 14:13
Tak sobie zajrzałem i widzę dziwną sytuację. Jeśli sprzęt kosztował 377zł a przy zamówieniu dla 15 osób firma schodzi o 18zł ale dorzuca koszt wysyłki 15zł czyli realnie cena obniża się o 3zł (słownie trzy złote) to jest to kiepska promocja.
I nie mam tu pretensji do nikogo. Jedynie należy zauważyć że dystrybutor zwyczajnie sobie pogrywa - monopolistyczne praktyki.
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 01-06-2011 o 14:35
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Sorry że tak wyskakuję, ale sprawdzał ktoś już to http://www.denken.com.pl/index.php?p...warzaczy-8-pin
AR Cento Sessanta Sei 2,4 JTD 150 KM silver + FULL
Widze ze temat sie rozwinął o wiele niepotrzebnych postów. kto sie zdecydował jego sprawa i nie ma co roztrząsać wg. mnie. Ja zrezygnowałem już na początku bo troche czułem ze beda komplikacje jakieś, poczekam az się uspokoi, rynek się trochę nasyci to i może cena spadnie jak towar nie będzie już taki gorrącyWiec Panowie ostudźcie emocje
![]()
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz