Tak, jak również do innych Julek w wersji Brembo.
Tak, jak również do innych Julek w wersji Brembo.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
i tez nie kazde 17 pasuja, zalezy od ET a nawet wzoru, przy duzych zaciskach brembo moze byc ciasno
nie ma szans na mniejsze, oprócz ET ważna jest jeszcze szerokość felgi oraz jej kształt (H1,H2...) każdorazowo najlepiej sprawdzić certyfikat TUV (jeżeli felga taki posiada) w razie czego służę pomocą.
Witamczy takie felgi z AR159 wejda do Giulietty z zaciskami brembo http://www.kapaza.be/nl/velgen/alumi...o-89815296.htm numer katologowy tych felg to 156082576
Te felgi wychodziły z pakietem Sport w 159, więc raczej powinno pasować. Ale głowy nie dam. Trzeba by znaleźć ET tego.
Z tego co znalazlem w necie to ET wynosi 41a kod felgi to 4wq
Hm. TEORETYCZNIE powinno pasować z tego co poczytałem. Ale prosze Cie nie sugeruj się mną.
To jest do zmierzenia czy to et wejdzie na Brembo, tylko niestety nie mam pojęcia jak to zrobić. Zawsze możesz zaryzykować i kupić, a jakby nie pasowały po prostu zamontujesz dystanse.![]()
Możesz założyć takie same felgi jak te które pasują na duże Brembo do 159. Hamulce są identyczne w obu autach (Brembo). W 159 są śruby kół 14 a w Giulietta są 12. Mniejsze dziury w feldze. Sam mam założone oryginalne felgi od Julki do 159... mam duże Brembo.
No wiec zaryzykuje i kupie z tego co wyczytalem na forum to felgi pasuja na duze Brembo w 159 ,zobaczymy w sobote ,dzieki za podpowiedzi