Możesz też znaleźć na Allegro (nawet identyczne co na zdjęciu wyżej. Słowa klucze - "bluetooth" i "aux"![]()
Możesz też znaleźć na Allegro (nawet identyczne co na zdjęciu wyżej. Słowa klucze - "bluetooth" i "aux"![]()
Widzę, że zaczęli sporawdzać bo jak ja kupowałem to nic nie było. Oczywiście z dużą przebitką na Allegro
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Takie cuś można podłączyć do złącza jack zmieniarki Yatour i będzie śmigało?
Będzie, właśnie ja tak mam ale trochę inny model. Urzadzenie na usb wpiete do yatoura (zasilanie) kabel mini jack z urzadzenia do yatour i paruje telefon wszystko ladnie gra. Na początku były szumy z zasilania ale ustały samoczynnie po kilku dniach
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Polecam Moduł Bluetooth Sony Sbh20 jakoś dźwięku 2 razy lepszacena myślę że przystępna
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
ale tamte można przynajmniej wpiąć pod standardowe USB w B&M albo kupić adapter do gniazda zapalniczki, a z tego co mi się wydaje to w Sony trzeba dłubnąć jakiś mini zasilaczyk i go jakoś podłączyć do terminali bateri, no bo chyba nie zakładasz że co chwilę będzie się to wyjmowało i wymieniało baterię?
Ładuje się zwykła ładowarka samochodowa do telefonu. Zresztą ja itak co jakiś czas wyciągam i w domu ładuje. Ja akurat wolę lepsza jakość dźwięku na rzecz ładowaniamyślę że to nie jest problem żeby ładować ładowarka samochodowa ,)
Posiada wbudowana baterie i wejście micro usb także żaden problem to nie jest. I w dodatku posiada łączność NFC także wydaje mi się że lepiej wydać 80 zł na sony i mieć świetny dźwiękzamiast chińskiego badziewia [emoji14]
Ostatnio padła mi ładowarka USB w aucie, pogrzebałem trochę i kupiłem takie coś:
http://allegro.pl/xiaomi-roidmi-lado...340358315.html
Działa bardzo fajnie, początkowo był problem z dobraniem odpowiedniej częstotliwości. Mam również B&M i gdy ktoś dzwoni, wycisza muzykę.
Odtwarzacz mp3 w B&M działa, ale czasami do szału doprowadza mnie jego obsługa...
I również posiada mikrofon także ja również używam jako zestaw glosnomowiacynawet nie trzeba wyciągać telefonu z kieszeni bo wszystko robi się na urządzeniu Sony