Witaj, zapraszamy serdecznieWpadaj, kiedy tylko będziesz gdzieś w okolicy
)
Witaj, zapraszamy serdecznieWpadaj, kiedy tylko będziesz gdzieś w okolicy
)
za tydzien hmm : D nie obiecuje ale jak bd to wpadnie na bank. Bd teraz śledził tutaj temacik to jak coś na pewno was znajde
Superwszystkie namiary w pierwszym poście
---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:24 ----------
Dlatego lubię benzynkęale klekocik ma szansę przez chwilę od dołu powalczyć
---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:26 ----------
Po dzisiejszym spocie rozumiem, że zostajemy przy cotygodniowych spotach i reszta ustaleń bez zmianZ tego, co mówicie wynika, że nie macie przesytu
![]()
Na papierze Twój Miciak ma 8s do setki moja 9,5 a przy chipie schodzę niecałą sekundę więc mogłoby być ciekawie![]()
Melduję: szlak przetarty, garaż przytulny, ciepły z dobrą akustyką dla V6atmosfera fantastyczna. Mam nadzieję że z tydzień zobaczę we wstecznym lusterku czarną 155 prawie jak z serii wyścigów DTM
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:47 ----------
Póki chcemy się spotykać to trzeba się spotykać, chociaż sam pewnie na każdym spocie nie będę bo czasami trzeba pracować.
No i nieudało się tym razem, plan dnia się pokomplikował i dopiero niedawno skończyłem robotę (sic!). Ale skoro trend wzrostowy, to rozumiem, że w następny czwartek też Was tam szukać...![]()
AR 159 Sportwagon Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006r. - Bestia
Była:
AR 156 Sportwagon FL | 1.9 JTDm 140KM | 2003r. - Bella
Zapraszamy, za tydzień też jest planowany spocik
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:03 ----------
Czy może pracujesz w reklamie? Bo to mi przypomina moją robotę...
Ja też sądzę, że jeśli jest fajnie, to warto kontynuowaćjednak staram się nikomu nie narzucać swojego zdania, u nas panuje demokracja
zanim zamieszczę jakieś podsumowanie, staram się zapytać wszystkich o opinię
)
---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:10 ----------
...tak, media i wszystko jasne
---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:11 ----------
[QUOTE=wito;729319]Na papierze Twój Miciak ma 8s do setki moja 9,5 a przy chipie schodzę niecałą sekundę więc mogłoby być ciekawie![]()
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:47 ----------
... no to tak, jak myślałam - pojedynek mógłby być wyrównanyale zanim zaczniesz szaleć, musisz wyleczyć Bellę, żeby nic złego jej się nie stało
![]()