Strona 18 z 227 PierwszyPierwszy ... 891011121314151617181920212223242526272868118 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 2268

Temat: Spoty czwartkowe KEN Center

Jola
    Gość

Domyślnie

Witaj, zapraszamy serdecznie Wpadaj, kiedy tylko będziesz gdzieś w okolicy )

Użytkownik Rowerzysta Avatar wito
    Mieszka w
    Piastów
    Auto
    156 2.4jtd/Giulietta 1.4 MA

Domyślnie

Cytat Napisał Jola Zobacz post
    Nie ma za co widzisz, Ursynów nie taki straszny
    Jeśli chodzi o start, to nie ruszałam na maksa, nie włączyłam nawet trybu D ale faktycznie, kiedy wyleczysz turbinkę, możemy startować) ile masz tam u siebie rumaków?
    Oj tam żartowałem klekot nigdy nie będzie w sprincie szybszy od benzyny ale jak najbardziej ustawkę zrobimy

Użytkownik Świeżak Avatar erni
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    147 GTA

Domyślnie

za tydzien hmm : D nie obiecuje ale jak bd to wpadnie na bank. Bd teraz śledził tutaj temacik to jak coś na pewno was znajde

Jola
    Gość

Domyślnie

Super wszystkie namiary w pierwszym poście

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:24 ----------

Cytat Napisał wito Zobacz post
    Oj tam żartowałem klekot nigdy nie będzie w sprincie szybszy od benzyny ale jak najbardziej ustawkę zrobimy
    Dlatego lubię benzynkę ale klekocik ma szansę przez chwilę od dołu powalczyć

---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:26 ----------

Po dzisiejszym spocie rozumiem, że zostajemy przy cotygodniowych spotach i reszta ustaleń bez zmian Z tego, co mówicie wynika, że nie macie przesytu

Mieszka w
    Piastów
    Auto

Domyślnie

Na papierze Twój Miciak ma 8s do setki moja 9,5 a przy chipie schodzę niecałą sekundę więc mogłoby być ciekawie

Cytat Napisał Artas 155 Zobacz post
    Wiciu,na następny czwartek powinno być wszystko poskładane!przetrzyj szlak,to znowu się z tobą zabiorę!!po drodze!!!
    Melduję: szlak przetarty, garaż przytulny, ciepły z dobrą akustyką dla V6 atmosfera fantastyczna. Mam nadzieję że z tydzień zobaczę we wstecznym lusterku czarną 155 prawie jak z serii wyścigów DTM

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:47 ----------

Po dzisiejszym spocie rozumiem, że zostajemy przy cotygodniowych spotach i reszta ustaleń bez zmian Z tego, co mówicie wynika, że nie macie przesytu
    Póki chcemy się spotykać to trzeba się spotykać , chociaż sam pewnie na każdym spocie nie będę bo czasami trzeba pracować.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar jar.w
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 SW Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006

Domyślnie

No i nieudało się tym razem, plan dnia się pokomplikował i dopiero niedawno skończyłem robotę (sic!). Ale skoro trend wzrostowy, to rozumiem, że w następny czwartek też Was tam szukać...
    AR 159 Sportwagon Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006r. - Bestia
    Była:
    AR 156 Sportwagon FL | 1.9 JTDm 140KM | 2003r. - Bella

Jola
    Gość

Domyślnie

Zapraszamy, za tydzień też jest planowany spocik

---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:03 ----------

Czy może pracujesz w reklamie? Bo to mi przypomina moją robotę...

Użytkownik Pirat drogowy Avatar jar.w
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 SW Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006

Domyślnie

Czy może pracujesz w reklamie? Bo to mi przypomina moją robotę...
    Czasem i w reklamie, jak trzeba Kategoria: media - i od razu wiadomo, że czas pracy nie jest limitowany...
    AR 159 Sportwagon Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006r. - Bestia
    Była:
    AR 156 Sportwagon FL | 1.9 JTDm 140KM | 2003r. - Bella

Jola
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał wito Zobacz post
    Na papierze Twój Miciak ma 8s do setki moja 9,5 a przy chipie schodzę niecałą sekundę więc mogłoby być ciekawie

To mógłby być wyrównany pojedynek

Póki chcemy się spotykać to trzeba się spotykać , chociaż sam pewnie na każdym spocie nie będę bo czasami trzeba pracować.
    Ja też sądzę, że jeśli jest fajnie, to warto kontynuować jednak staram się nikomu nie narzucać swojego zdania, u nas panuje demokracja zanim zamieszczę jakieś podsumowanie, staram się zapytać wszystkich o opinię )

---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Cytat Napisał jar.w Zobacz post
    Czasem i w reklamie, jak trzeba Kategoria: media - i od razu wiadomo, że czas pracy nie jest limitowany...
    ...tak, media i wszystko jasne

---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

[QUOTE=wito;729319]Na papierze Twój Miciak ma 8s do setki moja 9,5 a przy chipie schodzę niecałą sekundę więc mogłoby być ciekawie

... no to tak, jak myślałam - pojedynek mógłby być wyrównany ale zanim zaczniesz szaleć, musisz wyleczyć Bellę, żeby nic złego jej się nie stało

Mieszka w
    Piastów
    Auto

Domyślnie

Ja też sądzę, że jeśli jest fajnie, to warto kontynuować jednak staram się nikomu nie narzucać swojego zdania, u nas panuje demokracja zanim zamieszczę jakieś podsumowanie, staram się zapytać wszystkich o opinię )
    No jasne, tylko w ten sposób podtrzymamy naszą nową tradycję

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:24 ----------

Cytat Napisał jar.w Zobacz post
    Widzę, że nie tylko ja pracuję bez limitów