Ponieważ nikt nie chciał pojechać na przymiarki.
Ponieważ nikt nie chciał pojechać na przymiarki.
jak bym mieszkal blizej to uwierz ze bylbym nast dniabardziej wydaje mi sie ze problem malego zbytu byl brany pod uwage przez autods
![]()
Ostatnio edytowane przez dareme89 ; 17-06-2014 o 10:26
Każdy tak pisał. Ale pojechać Ci by się opłacało bo dla chętnego był upust na komplecie. A zrobili by na pewno bo to AutoDS chciał robić i szukał chętnego na przymiarki a nie na odwrót.
Kup sobie zwykłego zendera i daj krate browarów lakiernikowi i zrobi Ci to co na foto. Nie wiedzę problemu.
JA uważam, ze problem tkwi tak jak napisał Dareme w małym popycie. Bo co za problem dla dużego producenta zaoferować 1 cały pakiecik gratis za udostępnienie zderzaka na wzór na 1 dzień? Wg mnie żaden a chętnych na darmowego zendera byłoby sporo nawet jeśli trzeba podjechać 200, 300km i ponudzić się przez 8 godz.
Ja jakbym miał polifta przerobiłbym sobie to sam.
Nie był za darmo. Nie pamiętam, ale chyba jakieś parę stów upustu było. Ale nikt nie chciał. A teraz nagle wszyscy jechać by chcieli.
Wiecie, w AutoDS to tylko ja taki zapaleniec do samochodów.. Generalnie się robi różne panele, elementy zabudowy, obudowy, sprzęt pływający, formy do zalewania transformatorów i inne przedziwne rzeczy.. Takie projekty do aut dużo łatwiej jest przepchnąć jak mam skołowany produkt do kopii, auto do przymiarki czy jak w tym przypadku zderzak..
Inna opcja to 3 chętnych na zestaw do polifciaka, puszczacie zaliczki i zam kupię zderzak do przeróbek.. Zresztą nie lubię pracować na czyimś zderzaku, bo to trzeba bardzo uważać na lakier przy przymiarkach co utrudnia tylko pracę..![]()
Ostatnio edytowane przez Mariusz AutoDS ; 16-10-2014 o 00:41
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Szczerze mówiąc to na alledrogo nie za wiele jest tych zderzaków ale ja się mogę ściepnąć na rzecz "nauki" jeśli później uda się wynegocjować jakiś korzystny rabat![]()
Jeśli pomogłem - kliknij na gwiazdkę.
Wiedzialem, ze zender do polifta jest do ogarniecia. Macie dowod.
Widziałem ją wczoraj na alledrogo ale dla mnie średnio pasuję
Jeśli pomogłem - kliknij na gwiazdkę.