wyposażenie i podsumowanie dobre![]()
wyposażenie i podsumowanie dobre![]()
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
kurcze, co ciekawego robic w tym athlone???
jest jakies tam jezioro, z dwa centra, dwa dunnesy, penis (sklep).
a jak by padalo to i moze na kawulca sprosze, moze chopaki nie pokradna na dzielnicy!
spoko panowie dajcie mi ze dwa dni to zaraz obmysle jakies atrakcje
a wy myslcie nad terminem!
![]()
Napisalem z pretensjami ( hehe ) do Alfyi wyobraz sobie ze sie nawet odezwali! Przeprosili i moze mi sie jeszcze ten kod za darmo uda wyciagnac
haha Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie
Jesli chodzi o samochod to zamontowalem juz tylka polke i tylna kanape. Potrzebuje sciagnac z PL pare czesci, szczegolnie gumy PU i na zwrotnice bo tutaj sa niedostepne. Zamontuje tez kamere cofania bezprzewodowa z nawigacja. Jak juz zrobie mu NCT to przerzuce do niego calego Zendera, bede musial to pomalowac pod kolor. Najbardziej sie tego NCT boje bo oni sa nienormalni. Musze gumy na pedalach wymienic bo tego sie czesto czepiaja a te co sa teraz maja pekniecia.
Ostatnio edytowane przez FifthGear ; 28-09-2012 o 10:19
Prosze bardzo, zamontowalem tez przednie fotele wlasnie. Skora wyglada jak nowa, byla w prawie idealnym stanie, poza tym ze czyscilem ja 4 dniNa pewno nikt nigdy jej nawet szmatka nie przetarl. Zuzylem 3 litry wody, 3 puszki srodka do skory i 5 rolek papieru recznikowego, a no i pol butelki oliwki dla dzieci i troche parafiny. Generalnie mialem juz moment zalamania podczas czysczenia
Chyba bede musial tez kupic sterownik centralnego bo mam tylko jeden kluczyk a w alfie chca prawie 200e za nowy z programowaniem
sterownik w PL 100zl
haha z kluczykami
plus programowanie i wycinanie.
A do zrobienia jest jeszcze
1. Cale zawieszenie
2. Uszczelka pod pokrywa zaworow
3. Wybierak od biegow jest zapieczony i nie odbija
4. Hamulce z przodu - Zaloze brembo ktore kupiem niedawno
5. Zamek drzwi kierowcy, bo go nie mamusialem wymontowac bo sie drzwi nie otwieraly
6. Nagrzewnica
7. Wymiana plynow
8. Inne drobnostki - Przelaczniki od okien, mialem w zapasie 2 sztukiwiec juz zrobione
![]()
Nie ma tragedii, auto ma 80 tys mil wiec polowe tego co moj obecny. Po naprawie i NCT bedzie jak marzenieDomyslam sie dlaczego nikt go nie chcial. Auto wymaga naprawde wiele pracy a czesci do niego sa w IE potwornie drogie. Ja zrobie to za 1/3 ceny i jeszcze mam robocizne w rekach
Nie dosc tego, w razie czego mam dawce
Sprwadzilem dlaczego czujnik swiatel i wycieraczek byl odlaczony, okazalo sie ze jest uszkodzony, jak sie podlaczy to wycieraczki wariuja. Bede musial wymienic tez, kurcze![]()
Ostatnio edytowane przez FifthGear ; 28-09-2012 o 13:54
Pięknie pięknie , chyba przyjade na czyszczenie tapicerki![]()
Ładnie wygląda
Wysłane z iPada 2 przez Tapatalk HD