dzieki za spota i za szybki ^^ powrót do domu ale jednak 190 i 155 do moich 140 koni to ojejku przepaśći jeszcze to jebane stukanie no nic Trzymcie sie do zas
![]()
dzieki za spota i za szybki ^^ powrót do domu ale jednak 190 i 155 do moich 140 koni to ojejku przepaśći jeszcze to jebane stukanie no nic Trzymcie sie do zas
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Ostatnio edytowane przez Izane ; 10-08-2012 o 07:19
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Witam wszystkich! Czy miałby ktoś ochotę potowarzyszyć mi i mojej narzeczonej Beacie w dniu 25-08-2012r w orszaku weselnym ? W tym samym dniu jest wesele Prestona i Marty, ale mam nadzieję , że jacyś chętni się znajdą.....oczywiście dla każdego wódeczkado przejazdu jest jakieś 20km, ode mnie z Góry Siewierskiej , do Sosnowca po Panią młodą i do koscioła rownież w Sosnowcu.
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Ja bym chetnie wpadl ale w tym samym czasie ide do kumpla na wesele wiec niestety mnie nie bedzie a chcialem sie zrewaznowacszkoda
Rozumiem Damian![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
[QUOTE=Izane;940001]podupcaliście tam .... przez dziury nawet...biedne Alfy
Ja to dupca i spokojnie 210 km/h A4 dopiero wracałem a tak to grzanie silnika
Dzięki i do zaś!![]()
Dzięki za spota a co do prędkości to... ze Sickboyem umawialiśmy się że będzie spokojnieNo ale co tam ja mam nowe wahacze a on sprężyny . Następny spot to będę miał z Alfaholikami nad jeziorem żywieckim i jak co to zapraszam na odwiedziny i kibicowanie w sobotę na torze prób Fiat Auto Poland.
![]()
A tam podupcaliśmy, z paringu wyjechaliśmy spokojnie. Dopiero potem bocian na A4 sprowokował do szybszej jazdy. Najlepiej wyglądał nasz zjazd z A4 na Tychy wszystkie pasy zajęte przez alfy. No ale szybko się skończyło do bocian zjechał na Giszowiec.
- - - Updated - - -
Pietro z tym torem to uważaj żebyś znowu się nie chwalił nowym zawiasem po zlocie.
Temat do góry ↑
W tym tygodniu będę przeprowadzał zbiórkę pieniędzy na bilety na SCP (jeżeli ktoś nie będzie się bał mi powierzyć pieniędzy)
Cena za bilet to 20zł samochód, 15zł pasażer.
Dla każdej osoby mam wlepę z SCP 2012![]()
Yo yo yo!
Może w tym tydniu uda mi się zawitac i spotkać z zacnym gronem AlfistówKilka twarzy chetnie bym obaczył
![]()
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"