W piątki o 19 może być, ale czy w Millenium? O tej porze ludzie lubią łazić po sklepach, będą wolne miejsce?
W piątki o 19 może być, ale czy w Millenium? O tej porze ludzie lubią łazić po sklepach, będą wolne miejsce?
Próba nie strzelba jak to mówią. Zobaczymy, spotkamy się i pogadamy o szczegółach. Czy Millenium okaże sie dobrą alternatywą wyjdzie w praniu, najwyżej zmienimy miejsce. Z miejscami parkingowymi w piątki wieczorem może być różnie no i do 21 będzie czas.
Jest jeszcze jeden pomysł, który kiedyś padł; Zrobić spotkania np co 2 tyg w jakiejś włoskiej knajpce ; ) Temat do obgadania na spocie.
Też bym czasem zaglądnął, ale parking Millenium jest kompletnie bez sensu, chcecie szukać pojedynczych wolnych miejsc po całej galerii? Pogoda jeszcze nie jest tragiczna, proponuję ustalić coś bardziej realnego i póki co na powietrzu - tradycyjne podpromie albo coś podobnego.
Były: Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V @175KM/374Nm tuned by weloo [galeria na Flickr] | Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V
Po co bić pianęMillenium nie odpowiada, zgadzam się z tym bo wiem jak ciężko tam zaparkować, więc proponuję galerię NOVA, na tym parkingu prawie zawsze można znaleźć wolne miejsca, prawie zawsze kilka wolnych w jednym miejscu, wcześniej się tam spotykaliśmy i było OK, więc proponuję piątki godzina powiedzmy od 18tej, kto chce i może niech przyjeżdża, od czegoś trzeba zacząć, czas najwyższy reaktywować tradycję.
Nie chcę już mieszać, dostosuję się do reszty, ale może warto by rozważyć parking piętrowy w Plazie. Fajne widoki tam są na górze.
czemu szukacie parkingów po hipermarketach ?? problemy z szukaniem miejsc, problem ze znalezieniem się. Ja z innych klubów zawsze spotykałem się na parkingu Podpromie, mniej więcej w środku Rzeszowa, każdy trafi i każdego widać.
Tylko plaza i podpromie jest zimno. I zalozenie bylo takie zeby podczas zlotu bylo nam cieplo. A restauracje odpadaja,bo jednak jak wejdziesz to bedziesz cos musial zamowic to sie mija z celem. Niedogodzisz kazdemu hehe . . . Ja sie dostosuje. Kurtks czapka rekawiczki i opony zimowezestaw piatkowy na zlot. Czy to podpromie,plaza,nova,milenium. To my jaki ludzie tworzymy klimat a jaki on bedzie zalezy od nas.
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
W plazie założyli jakieś maty z reklamami i nie wieje tak na parkingu, a z tego co widziałem to często są całe piętra wolne.
Jak się człowiek pokręci 30 minut w kółko po parkingu millenium w poszukiwaniu wolnego miejsca to od razu się cieplej robi![]()
Były: Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V @175KM/374Nm tuned by weloo [galeria na Flickr] | Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V
czyli najpierw plaza na rozgrzewke,a pozniej przejazd na podpromie![]()
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html