Ja wymienilem "drewniana" konsole na "aluminiowa" i przy okazji wymienilem zaroweczki podswietlenia zegara i temperatury cieczy chlodzacej - sukces polowiczny bo mialem za malo zaroweczek T5![]()
Ja wymienilem "drewniana" konsole na "aluminiowa" i przy okazji wymienilem zaroweczki podswietlenia zegara i temperatury cieczy chlodzacej - sukces polowiczny bo mialem za malo zaroweczek T5![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...meo_156_a.html
Dorzuć jakieś fotki, jak ta Twoja wygląda teraz^ ^
---------- Post dodany o godzinie 22:00 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:56 ----------
Dzisiaj mając wszystko wyciągnięte:
* odkurzyłem i wytarłem w niemal wszystkich zakamarkach wnętrza...
* przywiozłem 'nowe' szare, wentylowane skórki
* wymyłem boczki + kanapę (+mleczko SONAX'a)
* założyłem to, co przygotowane ^ ^
Wczoraj obszyłem drzwi nową tapicerką, na razie przednie po urlopie tylne pójdą i w koncu znalazlem radio ktore bedzie wygladac ladnie kolorytsycznie z zegarami
jeszcze kupa pracy ale powoli do celu![]()
Funia dostała nowe klocki hamulcowe na przód TRW od Puotka w całkiem dobrej cenie:-) dwa tyg temu zakładałem na tyl to w sklepie sprzedali mi jakie o nazwie Breck bo za TRW zawolali 160zl...... szkoda ze wtedy o Puotku nie pomyslalem.
A ja dziś naprawiłem "skaczące" wycieraczki i lewarek zmiany biegów![]()
Skórki założoneeeeeeee ! ! !
Zostały mi słupki + przykręcenie głośników... Ale to pikuś w porównaniu do przeróbki fotela ang na eur![]()