I znów się okazuje, że co starsze to lepsze i to nie tylko w przypadku 166![]()
I znów się okazuje, że co starsze to lepsze i to nie tylko w przypadku 166![]()
Przegladałem allegro i wpadła mi ta oferta w oko. Jakby ktoś był zainteresowany.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-sko...C32262431.html
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Ma przełożone fotele z przedlifta (najprawdopodobniej). W oryginale powinny być czarne.
Witam . tak jak już wcześniej pisałem mogę sprzedać moją 166-tke i chyba bede do tego dążył ... trafiła mi sie bardzo fajna 159 1.9 jts za dobrą kasę , jak by był ktoś chętny na moja AR to zapraszam na priv ... konkretne osoby zwsze mozemy sie dogadać...
na pewno występuje wersja białe skóry szary kokpit (http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-wer...C32196440.html), prawdopodobnie także biała z kremowym/białym kokpitem, więc czarny kokpit i biała skóra także może być.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Powiem Panowie, że nie zagłebiałem się nigdy w rodzaje kolorów i kompozycji kabiny. Poprostu alfa wygląda jak salonowa na zdjęciach. Felgi, z tego co widać chyba po regeneracji jakiejś bo nie widać obić, otarć itp. Ciekawe jak jest w rzeczywistości.
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Aż kurcze korci mnie żeby tam jechać obejrzeć, tylko jak pojade na darmo 120km to się lekko w****e. Cena wysoka, ale czy jest tego warta? Najlepiej jakby tam ktoś z okolic wstąpił.
Dawid. Nie było takiej konfiguracji po lifcie.
A to że ładnie wygląda to nie świadczy o jakości. Trabant w tym salonie też pewnie by każdego zachęcił do kupnaMoim zdaniem lakier się świeci jak psu jajca a środek chamsko i bez gustownie przełożony. przecież widać że dolna część deski rozdzielczej jest czarna i nie pasuje do reszty. O ile w fotele ktoś się da nabrać to nie trzeba się znać na 166 w ogóle żeby zobaczyć że boczki nie grają z deską rozdzielczą.