nie Radek mi sie akurat Giulietta nie podoba bo jest jak Fiat Brawo w srodku
- - - Updated - - -
wymyslacie brednie i tyle.Bo bagaznik na torebke, bo nie ma uchwytu na kubek, bo to bo tamto.Milosnicy marki po CH....JU
nie Radek mi sie akurat Giulietta nie podoba bo jest jak Fiat Brawo w srodku
- - - Updated - - -
wymyslacie brednie i tyle.Bo bagaznik na torebke, bo nie ma uchwytu na kubek, bo to bo tamto.Milosnicy marki po CH....JU
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
W Caterhamie nie ma uchwytu na kubki, ale objedziesz tym prawie wszystko. W 4C też jest spartańsko, ale objedzie ją Seat. Widzisz różnicę?![]()
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
kup se seata co Ci mam napisaci skoncz biadolic bo juz mam dosc.W kazdym temacie narzekasz tylko Ty, a przynajmniej Ty mni sie rzucasz najbardziej w oczy.4C ma manetki jak w Twojej Julce chyba wiec spal Julke bo jest podobna.Kto Ci kaze jezdzic 4C albo w ogole sie na nia patrzec??
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"
jaki Seat objezdza 4C ?
- - - Updated - - -
Oj nie zgodze sie z tym. GT 86 to tlusta krowa przy 4C , nie ma w ogole porownania , roznica ponad 300kg to sporo , GT 86 wazy prawie tyle co Fiat Bravo czy Giulietta. Zreszta ma nawet wyjsciowo mniejsza moc wiec tutaj na calej lini mowimy o przepasci pomiedzy tymi dwoma modelami aut. GT 86 jest blizej do Giulietty QV (mimo iz przwednionapedowej) niz do 4C. Oczywiscie GT 86 tez jest tansza co jest zrozumiale. Caly bajer w 4C polega na tym, ze nawet jesli wezmiesz sobie Audi TT wazace nie wiem 1400kg ? i uzupelnisz te braki moca tak aby mniej wiecej wychodzilo tyle samo koni na kg co w 4C to ogolna wieksza masa pojazdu wplywa negatywnie na zwrotnosc i zwinnosc auta przez co i tak TT bedzie sie gorzej prowadzilo. Dlatego zeby dopasc 4C potrzebujesz nie Cupre Seata (bo ten to moze sie scigac co najwyzej z moim Abarthem) ale juz supercara, ktory mocno nadrobi niedostatki moca. Dlatego tez 4C jest samochodem , ktory stanowi jakosc sama w sobie. Nie ma bata nie kupisz za 220 tys bardziej high endowego nowego auta. Malo tego drozsze Porsche jest samochodem odstajacym od 4C dosc znacznie. No chyba , ze ma wiecej miesc na kubki i kogos to obchodzi.......
Ale w 4c jest miejsce na kubek
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Mi tam wnetrze 4c pasuje do charakteru auta... To taki "Defender" wsrod aut sportowych
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Silnika nie bede sie czepial o jak dla mnie 4c jest bardzo szybkie i cupra sie nie umywa do niej mimo ze jest szybsza na prostej.
Co do praktycznosci. Jak chcecie praktycznosc kupujecie 156 lub 159 lub 166 a jak chcecie oryginalne auto to kupujecie 4c o ile stac kogos.
Mam spidera 916 totalnie auto niepraktyczne. Twarde dwuosobowe, bagaznik taki ze zmiescisz mala torbe i tyle. Teraz zaklaadam na dniach felgi 19 cali i mam gdzies nierowne drogi. Ale to auto takie ma byc! Oryginalne ma przyciagac uwage i ma dawac frajde z jazdy jezdzac bez dachu. A jak jade na wakacje czy nawet nad wode to wsiadam w 156 pakuje graty i jedziemy z kolega.
Widze ze niektorzy ch a miec 1 auto do wszystkiego. Ale tak sie nie da. Jak kogos nie stac na dwa to trudno sie mowi i musi jezdzic tylko praktycznym nie psioczac na 4c ze nie ma bagaznika na wakacje...
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA