Strona 19 z 19 PierwszyPierwszy ... 910111213141516171819
Pokaż wyniki od 181 do 183 z 183

Temat: Wyłączenie start/stop

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Guilia 2.0 200 MY18

Domyślnie

Dezaktywator od Epsonix jest już w mojej giulii od kilku dni. Działa bez zastrzeżeń. Należałem wcześniej do grupy osób „lepiej nie grzebać w samochodzie, co mi szkodzi wcisnąć przycisk po każdym rozruchu”. Szkoda, że tak długo zwlekałem z decyzją. Rewelacja! Niby mała zmiana a jak cieszy.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Dzięki. w życiu jest tak, że bardzo dobry produkt (jakim są choćby Giula i Stelvio) i tak ma ileś drobiazgów które nie pasują użytkownikowi. Eliminując kilka z nich produkt staje się prawie doskonały i bardziej cieszy. Będzie więcej produktów - tylko odrobić się nie mogę z bieżącymi sprawami (ostatnie tygodnie to głównie poprawki firmwaru immobilizera totalnie odciągnęły mnie od projektu poprawki ładowania, więc i spowodowały opóźnienie pozostałych projektów planowanych na dalszą część roku).
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Świeżak Avatar OTTO1
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Giulia Veloce TI Q4

Domyślnie

I ja dołączyłem do grona zadowolonych użytkowników produktów od Epsonixa.
    Dezaktywator S/S
    I immobilizer, obawiałem się że nie będę mógł szybko odpalić auta, ale szybko weszło mi w nawyk wpisywanie kodu, działam już automatycznie.
    Choć muszę jeszcze opanować włączanie trybu serwisowego, bo nie robiłem tego.
    Miałem właśnie pytać o objetnice która kolega Epsonix w którymś wątku z akumulatorami złożył (no powiedzmy że obiecał)
    Fajnie by było, bo faktycznie akumulator szybko się rozładowują/padają w tych autach.
    Ostatnio edytowane przez OTTO1 ; 30-04-2025 o 10:09