dzieki za spotapogoda niedopisala za to ludzie tak
do zobaczenia pewnie w rybniku
![]()
dzieki za spotapogoda niedopisala za to ludzie tak
do zobaczenia pewnie w rybniku
![]()
Today we are living our future memories..
Miło było poznać, byłem na chwilkę bo mnie do domu ściągnięto niby w ważnej sprawie, drugi raz nie dam się nabrać i bez Alfy bo mi czujnik prędkości skrzyni nie dotarł jeszcze i w garażu została. (Selespeed).
Deszcz akurat przestał no i obawy były nie potrzebne.
Dotarłem Saabem też fajna zabawka z turbinką benzyna, pozdrawiam uczestników krakowskiego spotu. O ile nikt już nie dojechał po moim odjeździe to chyba było 13 jednostek AR.
Tak wygląda moja AR której dziś nie było.
Ostatnio edytowane przez romek126 ; 10-10-2009 o 18:35
Gdyby nie ten deszcz pewnie byłoby lepiej. Ale i tak nie było źleDo zobaczenia na następnym!
Dzięki wszystkim! Pogoda niestety porażkaI nie mogliśmy się poganiać tam a nazot
Miło było zrobić sobie wycieczkępiszę się na wiosenny spocik, ale tym razem ze śmiganiem i słoneczną pogodą
![]()
P.S. Pozdrowienia dla Mdx'a którego zabrakło na spocie ale z którym spotkałem się na obwodnicy![]()
Pogoda się nie udała, ale reszta jak najbardziejDo zobaczenia na następnym spocie
Pozdrowienia dla wszystkich
Mój e-mail
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
My tyż już w doma,po drodze jeszcze zakupy,więc dopiero teroz my wleźli.Dotarli my w 1 kawałku,ale był moment,że było gorąco.Jakiejś tępej babie zachciało sie nagle zatrzymać,chrysler przedemna ledwo wyhamowoł,jo kilka cm od jego zderzaka,a passat za mna uciekł na bok,udało mu sie,bo pewnie z naszego auta zostałaby harmonijka :/
No to teraz tworzymy listę na Rybnik![]()
Pogoda była do bani ,ale towarzystwo gorące,pozdrawiam wszystkich i do następnego ,ale niestety nie u Ferki bo my na zlocie ale rodzinnym ,geburstag taty
![]()
dzięki wszystkim, było supermam nadzieję, że dojechaliście spokojnie - niektórzy mieli kawałek świata.
my też w domu. dzięki wszystkim za miłe popołudnie. Pozdrowienia dla adamsika z katką co żech ich skilował przy zjeździe do ikei heheheh. Piter dzięki za pilotaź. Nastepnym razem zamawiamy tor cartingowy a puźniej kregle. Ekipa się fajna stworzyła więc można konkretnie sie zabawić. Miłej nocy. Aniucha czekamy na premiere filmu
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage