Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
a może warto było by zrobic kalendarzyki klubowe? Na forum Lancii takie cos jest i nawet sobie zakupiłem. Główny cel tego to wkładanie za wycieraczke takiego kalendarzyka, przez co do klubu trafiło sporo użytkowników tych niszowych aut.
Ja z chęcią kupił bym kilka smyczy i kubków, może tym razem jubileuszowa seria ??
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
z wizytówkami i kalendarzykami świetny pomysł sam bym powciskał za wycieraczkę kilku Bellą
Gdyby Alfa Była kobietą, to byłby to związek mojego życia..
Moja Bella --->>> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1234064
wizytówki były i zostało już rozdane 1000 sztuk. być może będą kolejne ale dodawane będą na pewno do gadżetów a nie na sprzedaż. kubków wysyłkowo na pewno nie będzie. smycze na 100 lecie? hmmm dobry pomysł
niestety chwilowo muszę zająć się remontem mieszkania więc pewnie nie które rzeczy będzie trzeba przesunąć na jesień. ale na dniach zrobie ankiete i zobaczymy co ludziska będą chcieli
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Witajcie, narazie chce się tylko zorientowć czy byłby ktoś zainteresowany zakupem bryloków połączonych z otwieraczami do piwa (logo alfy z połączeniem otwieracza) oraz czy interesowałyby Was kalendarze na rok 2011 ze zdjęciami alfy romeo (bardzo orginalne) piszcie swoje opinie na ten temat i czy jesteście zainteresowani. Jak bedzie dużo chetnych to wżuce projekty i możliwe zaczecie wykonywania. Czekam na Wasze zainteresowanie.
kalendarze będą złożone z naszych alf które wygrają w konkursiebrelok możesz pokazać jak masz jakiś wzór
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Kalendarz wydaje sie byc dobrym pomysłem![]()
![]()
Tak jak pisał bobryt, zdjęcia na kalendarz są z konkursu na Bellę miesiąca. A smycze, czekam i czekam (na razie muszę trzymać wszystkie klucze na smyczy konkurencji). Dobry otwieracz nie jest zły a z logiem klubowym to pierwsza liga. Jest jakiś wzór?