Regulacja świateł góra-dół też działa?
Może jakieś wskazówki co do montażu.
Ostatnio edytowane przez radzik2908 ; 10-03-2012 o 11:24
Jak dla mnie 4300 to optymalny wybor. Nie ma mowy o żółtej barwie.
Wiem, że problem ten się przewijał już w temacie ale chciałbym jeszcze raz ostatecznie zapytać, bo planuję dzisiaj zamówić na allegro HID-y. Mianowicie czy: do 159 muszą być HID-y dostosowane do sieci CAN ? Auto jak wiadomo ma sieć CAN, z tym że podobno żarówki świateł mijania nie są wpięte w tę sieć. To by się potwierdzało, gdyż ostatnio jak wypaliła mi się H7-ka to nie było żadnego komunikatu na wyświetlaczu. Nie jestem jednak pewien dlatego chciałbym uzyskać ostateczne potwierdzenie.
Nie muszą być przystosowane do CAN, ja kupiłem najtańszy zestaw i działał bez problemu.
"For me the most important thing in a car is fun. It has to make you happy" Jeremy Clarkson
Jakich firm zakladacie HIDy jak sie spisuja? Ja mialem chyba 3 zestawy i jakos zadnego nie zadowolila mnie jakosc i skutecznosc swiecenia. Swiecily niby jasniej ale pole widzenia mniejsze, moze kwestia ustawienia moze cos innego ale rewelacji nie bylo. Oryginaly halogenowe np. osram czy narwa +50 czy 90 nie wspominajac o oryginalnych xenonach swieca o niebo lepiej. Dlatego jak bumerang wraca u mnie chec albo kupna i zalozenia oryginalnych lamp xenonowych w miejsce zwyklych albo kupna lepszych hidow.
Mam wrażenie, że wszystkie zestawy z allegro i "żarniki" tłuczone są w jednej fabryce, tylko sprzedawane w innych cenach. Ja ze świecenia mojego zestawu jestem zadowolony. Na razie, po 6 miesiącach padł jeden "żarnik".
"For me the most important thing in a car is fun. It has to make you happy" Jeremy Clarkson
A ja proponuję, kupić tu na forum, sprawdzone :http://www.forum.alfaholicy.org/czes..._miesiecy.html