otwory w Tarczach prze frezowane zaciski są lekko przeczyszczone jeszcze nad nimi po siedzę jak się cieplej zrobi , i teraz czekanie na adaptery.
otwory w Tarczach prze frezowane zaciski są lekko przeczyszczone jeszcze nad nimi po siedzę jak się cieplej zrobi , i teraz czekanie na adaptery.
Ostatnio edytowane przez kamien007 ; 22-03-2013 o 17:00
V6 są powody do mruczenia![]()
156 V6 98 2.5 Blue cosmo: było
156 V6 99 3.0 Azurro Nuvola: było
156 V6 02 3.2 Q2 Azurro Nuvola, 155 1.8 8v
Rozstaw otworów mocujących 150mm.
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
A ten drugi wymiar to aż..... 14 cm.... Jak coś to pytaj, właśnie to przerabiam i póki co mam "na wierzchu"
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Dzięki. No widzisz, aż 14 i tylko 14. To co jest na zdjęciu to zacisk od BMW E38 i ma 15,3cm. Mam 17 Toora z GTA i po przymiarkach (mam do tych zacisków cały komplet, tylko założyć i śmigać) brakuje mi 2-3mm żeby weszły. No ale na Toorach mam semi, a na codzień jeżdżę na 16 telefonach, a te z kolei potrzebowałby dystansu z 2,5cm co wg mnie już jest trochę za dużo.
Jeżeli do tego zacisku z bmw-u to może być mało, ja się martwię żeby do telefonów przy zacisku ze 166-tki 2cm starczyły....
Mały edit:
Pomierzyłem w końcu wymagany adapter do zacisku ze 166 i tarczy 305mm od gtv-ki. I nie wiem czy się podzielić, dlaczego? bo napotkałem dwa problemy i nie wiem czy moje rozwiązanie podpasuje innym. Druga kwestia to w jakiej formie je udostępnić? Profi rysunku nie zrobię bo nie umiem, a i uczyć się żadnego programu do jednorazowej robótki nie będę....
Jedyne co mogę zrobić to zdjęcie moich wypocin, jeżeli są zainteresowani. No i głowy nie postawię że wszystko jest ok.... to potwierdzi się jak założę gotowe adaptery. Więc? Dać co mam?
Ostatnio edytowane przez slavol ; 29-03-2013 o 23:18
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Wklejaj i się nie pytaj![]()
Dokładnie wklejaj.
Jak to w miarę dobrze zwymiarujesz to mogę zrobić plik w CAD-ie i wstawić rysunki techniczne.
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."