A co było na tym filmie?A nawiązując do tematu to bez przesady.
A co było na tym filmie?A nawiązując do tematu to bez przesady.
nie mogę oglądnąć tego filmu... usuniety ;/
No a właśnie ktoś dobrze pisze ze od 156 się zaczyna...
jeżdżą czasem takie wieśniaki ze się w głowie nie mieści i tylko mi wstyd ze tacy ludzie tak NISZCZĄ te piękne auta i robią z nimi takie parszywe rzeczy...
a juz o zimnym łokciu i disco-polo z głośników na max nawet nie wspomnę....
to samo co w calibrach i bmw e36....
Dlatego musimy ratować godność i honor tych samochodów![]()
Przepraszam osobę pytajaca ale najpierw przydało by się zawieha zająć. 90% 166 niestety jest zaniedbana. Ale co tam sport lista musi być![]()
Panowie bez obaw,ceny części do 166 skutecznie odstraszą takich kołchoźników.
konrad na filmiku 4 gimbusów z polski katuje 166 3.0 . wewnątrz wloty pomalowane na czerwono, ramki klamek też w czerwieni. Szkoda auta. Może ten filmik usuneli bo to auto forumowe i boi sie "lińczu"... srebrna 3.0 z czerwonymi el. wnetrza- jak ktoś kiedyś taką zauważy na otomoto niech da znać:> heh na bank wlasciciel jest wsród nas skoro usunal filmik.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 09-10-2013 o 05:12
[C
Masa to co opisałeś to masakra
kiedyś na alledrogo była taka 166 pomalowana w jakieś hieroglify+ lampy od mazdy xedos i chyba zaszpachlowane klamki ^^
porażka
o ile sie nie myle to alfa z lampami od mazdy stoi jeszcze na allegro, juz chyba ze 3 lata ją ktos sprzedaje i chętnego na to niema. To sie dopiero nazywa profanacja
No ta z hierogligami jeszcze sie sprzedaje. Napewno jak ja szukalem dla siebei 166 koniec 09/poczatek 10 to ona jeszcze sie sprzedawala. Byla tez zielona ninja pomalowana w jaskrawą zieleń- ta poszla na części bo kiedys namierzyłem tylne drzwi od niej na alegro.
co do tych maslaków z filmiku to pół biedy z obmalowanymi wlotami, nie powiem bo bardzo to rzucajace sie w oczy jest i charakterystycznekolor to napewno srebrny i miał nad bocznymi przednimi szybami takie te daszki plastikowe wiec da sie to autko namierzyc prędzej czy pózniej
Napewno sie namierzy to autko jak kiedykolwiek bedzie wystawione na handel. Butowali je na ręcznym z poł minuty- gaz do dechy aż w kabinie sie szaro od dymu z opon zrobilo a potem w tle radośc kilku obszczymórków z gimbazy z tego dymu
Ktos powie ze skoro maślak sobie kupił 166 to może nawet zrobic w nim kupe i nic mi do tego. A jednak. To jest forum Alfa Romeo a nie miejsce dla takich kur.a dałnów. Takie rzeczy trzeba publicznie piętnować, żeby odpędzić pier.oną chołote od tego zacnego i szanowanego przez Nas modelu![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 09-10-2013 o 11:01
[C
Masa dobrze gadasz!
i to bardzo!
Trzeba takich pajaców piętnować jak sie tylko da
a tego co tą 166ke tak sprofanował to zamknąć gdzieś najlepiej![]()