Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Temat: Zmieniarka MP3 XCarLink

Użytkownik Świeżak Avatar wit_maj
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Stelvio 2.0 TB, Brera 2.4 jtdm Q-Tronic, 159 1.9 jtdm Q-Tronic, GTV 2.0 T.Spark

Domyślnie

Cytat Napisał wojtekf Zobacz post
    W schowku wylądował Dension Gateway Lite. Bez problemu dogadał się z nieco już zabytkowym iPodem (5th generation), więc koniec żonglerki płytami.
    Jak to wygląda jeśli chodzi o wybieranie utworów z ipoda? Normalnie wybierasz na radiu?

Użytkownik Romeo Avatar wojtekf
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    159 2.2 JTS (była)

Domyślnie

Cytat Napisał wit_maj Zobacz post
    Jak to wygląda jeśli chodzi o wybieranie utworów z ipoda? Normalnie wybierasz na radiu?
    W trybie iPod UI mode sterujesz wszystkim z iPoda. W trybie iPod GW mode – z radia lub z kierownicy.

- - - Updated - - -

Update: oryginalna Apple'owska przejściówka na Lightning działa, więc nowsze modele iPodów i iPhone'ów też działają (podłączyłem iPhone'a 5). Spotify i Deezer działają bez problemu po uruchomieniu z telefonu, jeszcze nie próbowałem, czy da się sterować z kierownicy/radia.

- - - Updated - - -

I jeszcze jeden update: w trybie iPod GW CD1 do CD4 ze zmieniarki powodują wywołanie odpowiedniej playlisty z iPoda. CD5 robi za "Play All".

Wrażenia ogólne: bardzo sprytne urządzenie, nie wiem czy w ogóle będę USB podłączał, bo większość rzeczy ostatnio i tak mam offline ze Spotify albo Deezera.

Użytkownik Romeo Avatar CodeMaker
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 1,9 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał tasiek Zobacz post
    A ja moge polecic Yatour, w prawdzie na poczatku mialem problemy z czytaniem katalogow, ale po paru probach wszystko ok, czyta mi 7 katalogow, w kazdym do 99 mp3. Uzywam caly czas tego samego pendrive'a i zawsze wszystko czyta
    Ja też mogę polecić. Mi czyta wszystkie katalogi (aktualnie 12). Na początku był problem, ale wystarczyło wybrać losowe wybieranie utworu i zaczęła widzieć wszystko.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar DannyTrejo
    Auto
    Brera 1750 TBi / 156 2.5 V6 Busso

Domyślnie

Zakupiłem XCarLinka na tej aukcji i już od tygodnia z nim jeżdżę. Niestety czyta mi tylko 4 foldery (po 99 utworów), ale działa to perfekcyjnie. Nic się nie zawiesza, sterowanie z kierownicy działa jak należy i jak do tej pory czyta wszystkie utwory. Ogólnie polecam, bo nie trzeba już żonglować płytami, gdy ma się ich około 15 na karcie pamięci. Jakość dźwięku zadowalająca (melomanem nie jestem).

Teraz tylko czeka mnie kombinowanie żeby czytał tych folderów więcej.

Użytkownik Pasjonat Avatar jahu
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Giulia Veloce Q4, GT 1300 Junior (1.75)

Domyślnie

Cytat Napisał wojtekf Zobacz post
    Wrażenia ogólne: bardzo sprytne urządzenie, nie wiem czy w ogóle będę USB podłączał, bo większość rzeczy ostatnio i tak mam offline ze Spotify albo Deezera.
    Czy dobrze rozumiem, że łączysz się z telefonem przez Bluetooth i przez BT działa sterowanie z kierownicy?

Użytkownik Romeo Avatar wojtekf
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    159 2.2 JTS (była)

Domyślnie

Cytat Napisał jahu Zobacz post
    Czy dobrze rozumiem, że łączysz się z telefonem przez Bluetooth i przez BT działa sterowanie z kierownicy?
    Nie. Mam wersję bez BT. iPhone podłączony na kablu (plus przejściówka na Lightning, bo iPhone w wersji 5). Z tego co pamiętam, Dension ma w ofercie to samo urządzenie z dołożonym BT.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar DannyTrejo
    Auto
    Brera 1750 TBi / 156 2.5 V6 Busso

Domyślnie

Denerwował mnie brak tych 2 ostatni folderów i napisałem do sprzedawcy co zrobić, a oto jego odpowiedź:
    Prosze wybrac 4 folder a nastepne przejsc do ostatniego utworu i pozostawic. Po zakonczeniu ostatniego utworu z 4 katalogu automatycznie wczyta sie katalog piaty. Tak samo prosze zrobic z piatym katalogiem wtedy automatycznie wczyta sie szosty katalog. Po jednorazowym takim zabiegu wszystko powinno zaczac dzialac poprawnie.
    U mnie zadziałało, więc jak ktoś ma taki problem to powinno pomóc.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar mateoski
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Brera 3.2 JTS Q4 '06

Domyślnie

Cytat Napisał jahu Zobacz post
    Posiadam Dension Gateway Lite BT i przy podłączeniu telefonu przez bluetooth (iPhone 4S iOS7) działa mi przewijanie/cofanie utworów z kierownicy natomiast nie udało mi sie na razie uaktywnić przycisku odbierania. Jutro mam zamiar aktualizować firmware w urządzeniu, napisze czy coś się zmieniło.
    Ostatnio edytowane przez mateoski ; 10-11-2013 o 19:52

Użytkownik Świeżak Avatar achtung
    Mieszka w
    Luboń
    Auto
    AFLA ROMEO 159 1.9JTD 16V ELEGANT/SPORT AUTOMATIC

Domyślnie

Ja w 159 do standardowego radia podłączyłem emulator z Aliexpress kupiony za niecałe 36 USD. Ogólnie działa sprawnie, odczytuje 9 folderów. Jedynie co, to z "uporem maniaka" pamięta czasówkę ostatniego utworu, nawet kiedy przeskakuje z pliku na plik. Ale to też nie zawsze. Ogólnie, za tą kwotę, fajny sprzęt.

https://www.aliexpress.com/item/USB-SD-AUX-car-MP3-music-player-Adapters-CD-machine-change-for-Fiat-Alfa-Romeo-Lancia/32739637902.html

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20170704_214648.jpg
Wyświetleń:	48
Rozmiar:	57.2 KB
ID:	231172

Użytkownik Znawca Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 159 2.0 JTDM 170KM/ 156 1.9 JTD115KM była

Domyślnie

Cytat Napisał achtung Zobacz post
    Ja w 159 do standardowego radia podłączyłem emulator z Aliexpress kupiony za niecałe 36 USD. Ogólnie działa sprawnie, odczytuje 9 folderów. Jedynie co, to z "uporem maniaka" pamięta czasówkę ostatniego utworu, nawet kiedy przeskakuje z pliku na plik. Ale to też nie zawsze. Ogólnie, za tą kwotę, fajny sprzęt.

https://www.aliexpress.com/item/USB-SD-AUX-car-MP3-music-player-Adapters-CD-machine-change-for-Fiat-Alfa-Romeo-Lancia/32739637902.html

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20170704_214648.jpg
Wyświetleń:	48
Rozmiar:	57.2 KB
ID:	231172
    Czyli praktycznie, to też zmieniarka.
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.