musisz popatrzeć co CI jest potrzebne. Idzie te elementy dostać w dobrych cenach- na forum jest sporo 166 na handel na czesci i ludzi emniej pazerni niz na alegro. 2x blotnik , maska, nerki, 2 x lampy, zderzak - to tak na szybko. Napisz PW do kolegi bart shelby on wymienia obecnie przód w swojej 166 i jest na bieząco w cenach części.
Z tym pilotem i zdalnym otwieraniem drzwi to moze i niezly lans ale jest maly problem.
Co zrobić jak Ci si erozladuje akumulator. Aku jest w bagażniku i w normalnej 166 sa 2 opcje otwarcia klapy.
- przycisk w schowku - pięknie o ile jest prąd bo to jest elektryczny zamek
- w razie awarii aku kluczykiem w zamku mozesz otworzyc klape.
bez zamka jak to mawiają " piz..a blada" - chyba , że jest jakiś myk na to
Jeżeli cena była by naprawde okazyjna to warto to ratowac- o ile jest co ratowac, ale to już musisz sam ocenić.. Za 9 tysiecy nie kupuj tego bo wsadzisz na sama przeróbke z 1000 + foliowanie wiec wyjdzie Cie to sporo. Lepiej kupić " normalną" 166 taniej i ją za te 3- 4 tysie ogarnąć i masz auto jak marzenie
Wg mnie cena zakupu jest tu kluczowa. Koledzy odradzają- ja ich rozumiem bo to sa FANATYCY 166 ja równiez do nich należe- ( jeden nawet zlot organizuje 166 wiec z nim lepiej nie zadzierać bo Cie odstrzeli) Musisz na spokojnie bez emocji podejść do sprawy.
Przód MUSISZ zrobić na serie bo z tym co jest to bedziesz wyśmiewany do końca życiaReszta to tylko mechanika.
tylne drzwi kupisz u QBA, - podobno ma promocje na kompletne wieć dorwiesz coś tanio z klamkami
Przód, tył, klapa: kubicze, cuma_borek, QBA, ciecieszek, ew allegro lub dział BAZAR na forum.
możesz kupić w obojętnym kolorze bo i tak okleisz.
Tylko czy aby warto? Ale jak lubisz dłubać to czemu nie
- - - Updated - - -