Moja cały czas jeździ na stalowych 14-tkach, a pomimo to w bagażniku mam dojazdówkę, wygląda jak nówka, więc chyba nie była zbytnio używana, ja w każdym razie nie miałem jeszcze okazji jej zakładać i oby tak zostałoNapisał rooshyo
.
Moja cały czas jeździ na stalowych 14-tkach, a pomimo to w bagażniku mam dojazdówkę, wygląda jak nówka, więc chyba nie była zbytnio używana, ja w każdym razie nie miałem jeszcze okazji jej zakładać i oby tak zostałoNapisał rooshyo
.
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
Wydaje mi się, że pełne koło mogło być za dopłatą przy kupnie samochodu w salonie.
Stąd jedni mają pełne koło inni nie mają.
Ja też mam pełne koło.![]()
no ok a ci co maja kolo normalne to podloge macie na plasko czy troche nierowno ??? (chodzi mi o przykrycie)
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Moja bella wyjechała z salonu na alumach 15 i od początku (jestem tego pewien) było pełne koło 195/55/15 na stalowej feli i nic mi nie wystaje w bagażniku.Napisał Gopcio
Nie wiem jak jest z dojazdówką ale pełnowymiarowa 14 idealnie mieści się we wnęce, zostaje miejsce po bokach na trójkąt i narzędzia, a żeby mi się wykładziny ładnie wykładała i nie zapadała w felgę założyłem płaski dekiel od Tempry.