Jeżeli ktoś ma wystarczająca ilość gotówki, to na pewno znajdzie coś dla siebie.Napisał sirpawel
mam takie sam odczucia. Ponadto, auta na pewno nie są "na wiele tysięcy kilometrów bezawaryjnej jazdy"Napisał sirpawel
![]()
Jeżeli ktoś ma wystarczająca ilość gotówki, to na pewno znajdzie coś dla siebie.Napisał sirpawel
mam takie sam odczucia. Ponadto, auta na pewno nie są "na wiele tysięcy kilometrów bezawaryjnej jazdy"Napisał sirpawel
![]()
Witajcie ! Właśnie dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Alfy 166 i mogę w pełni wstąpić w Wasze szeregi.Było ciężko ale się udał,po moją Bellę musiałem jeczać aż 645 kilometrów w jedną stronę,właściciel trudny przypadek nic niechciał opuścić z ceny.No udało się stargować 100 zł.Oto link z allegro
http://www.allegro.pl/item500002580_...6_2_4_jtd.html
Zdięcia mojego autorstwa prześlę niebawem.Za wszystkie posty i pomoc szczerze dziękuję i pozdrawiam wszystkich.P.S. Wesołych Świąt !!!![]()
Mniam![]()
Piękne auto. Ale ten wydech odrazu bym na oryginalny wymienił i ten hak zdemontował. I będzie idealna.
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
no to Panie lukas pozostaje tylko uzupełnic profil ( model , silnik ) i będziesz alfaholik pełna gębą :mrgreen:
Gratulacje!!
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Czerwona skóra miodzio!! Gratuluje zakupu![]()
Gratulacje. Podobna do mojej no i ten sam kolor czyli nero volcano.
Kupiłeś piękne auto, mam nadzieje ze od strony technicznej jest równie sprawne jak wygląda. Ten hak troszkę razi w oczy jesli jest odczepiany to się go pozbądz. Felgi miodzio, skórka midzio.
Witam kolegę z Kamiennej Góry!!! Już nie jestem osamotniony
![]()