Źle mnie zrozumiałeś - ja chciałem tam tylko podpiąć akumulator na chwilkę poprzez kable rozruchowe aby otworzyć bagażnik - bo po tam jest gruby + i nie trzeba kombinować z wkładaniem kabli przez siedzenie do bagażnika.Napisał QBA
Źle mnie zrozumiałeś - ja chciałem tam tylko podpiąć akumulator na chwilkę poprzez kable rozruchowe aby otworzyć bagażnik - bo po tam jest gruby + i nie trzeba kombinować z wkładaniem kabli przez siedzenie do bagażnika.Napisał QBA
Jest chyba na to jeszcze prostszy sposób: Podłączyć napięcie do tylnego gniazda zapalniczki, które to nie jest odłączane wraz z zapłonem.Napisał Bedboys
A no to przepraszam źle zrozumiałemNapisał Bart77
A u mnie z tyłu też wylącza sie wraz z zapłonem ;/ ciekawe czemu tak jest :|
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Witam po zamontowaniu zaciskow akumulatora nalezy obrocic kluczyk w polozenie MAR i pozostawic go w tym polozeniu do 1 minuty,nastepnie obrocic kluczyk w polozenie STOP na 10 sekund i mozna uruchomic silnik. Tak jest napisane w instrukcji.
dziekuje wam bardzo za podpowiedzi.teraz jestem pewien,ze moge wyjac akumulator bez zadnych problemow.
Kod do ICS mam wiec nie bedzie problemu.
Tak mowiac szczerze,to chce poszukac kabli pod akumulatorem do podpiecia Loudlinka,bo nie wiem czy one tam sa?
Dlatego wlasnie musze wyjac aku.
Dzieki za pomoc