Choinka ci się robi kolego. Ten elektryk sprawdzał wszystkie punkty masowe czy tylko od akumulatora? Daj to do dobrego elektryka to ci ogarnie.
Choinka ci się robi kolego. Ten elektryk sprawdzał wszystkie punkty masowe czy tylko od akumulatora? Daj to do dobrego elektryka to ci ogarnie.
no mowil ze wszystkie i ze mial podobny przypadek w fiacie z 2008 roku jakims i ze podobno to byl ten czujnik wypadkowy ze tam jakas kosc nie stykala itp
problemow ciag dalszy.. zrobilismy prawie wszystko tzn sprawdzilismy mase itp.. jedyne co wyszlo to drobny wyciek ropy pod autem.. i pytanie czy to moze byc powodem tego ze auto gasnie itp?
jak do tego łapie check'a to tak
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Mi tak zgasla plus marchewa wywalilo blad czujnika cisnienia doladowania
no wlasnie nie ma bledow zadnych nic a nic komp czysty.. i nie wiadomo czego nawet szukac przez to
Ja sukcesywnie stawiałbym na brak kontaktu. Ostatnio źle przymocowane body powodowało gaśnięcie świateł itp itd
Konwersje USA->EU
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
wyciek ropy zrobiony a auto dalej gasnie ... :/ wszystko dziala cacy tylko gasnie.. nie wiem co juz z tym robic .. :/ koncza sie pomysly i sily..
- - - Updated - - -
jedynym objawem jest to ze jak auto gasnie to cala ta czesc gdzie sa bezpieczniki itp sie nagrzewa i jest goraca .. nie wiadomo dlaczego.. grzeje sie a elektryka wszystko dalej dziala
- - - Updated - - -
bezpieczniki w srodku auta oczywiscie tam gdzie jest zlacze diagnostyczne
Zwarcie. Coś ci ciągnie dużo prądu![]()
Mam na to sposób, kamera termowizyjna.
Możesz również po kolei wyciągać bezpieczniki i jeździć, patrzeć kiedy się przestaje grzać![]()
P.S. Może uda się ogarnąć body comp do podmiany i ew. kamerę na weekend. Zadzwoń jutro do mnie ~ 10-13
Konwersje USA->EU