Ze względów finansowych nie zjawię się :C
Musiałbym wyłożyć za siebie i za pasażera tyle hajsu..
A teraz odłożyłem na laczki..
Tak więc myślę, że może jakoś przelotem się odnajdziemy w innych okolicznościach![]()
Ze względów finansowych nie zjawię się :C
Musiałbym wyłożyć za siebie i za pasażera tyle hajsu..
A teraz odłożyłem na laczki..
Tak więc myślę, że może jakoś przelotem się odnajdziemy w innych okolicznościach![]()
Koszty były znane![]()
To i ja się dopisuje
gipsik - Jarek , Jowita , Hubert + kopalnia + jaskinia
Andrzej78500- Wiktor , Andrzej(14) Kopalnia + Jaskinia
Dzwoniłem, pytałem, niestety psów definitywnie nie chcą widzieć na ośrodku
Proszę o dopisanie mnie do listy
Endrjus + Ania - kopalnia + jaskinia
Jeżeli nie będę mógł przyjechać z powodu braku osoby odpowiedzialnej do opieki nad sunią będę zmuszony zrezygnować i mam nadzieję, że uda się odzyskać choć część środków lub znaleźć kogoś z klubu kto będzie chciał pojechać. Zdaję sobie sprawę, że jakieś koszty manipulacyjne będę musiał ponieść, choć mam nadzieję, że uda mi się zorganizować opiekę dla psiny i że pojawimy się na zlocie.![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Spokojnie, na pewno się ktoś znajdzie. Nie wierzę że nikt z rodziny nie przygarnie psinki na kilka dni. Oczywiście w razie rezygnacji przepada tylko 30% zaliczki noclegowej + dodatkowe wydatki jakie zdążę ponieść. W sensie, że jak zrezygnujesz np w przeddzień to już będę miał jedzenie i te sprawy.
Marek dopisz mnie ale od piątku
Damian + Kasia + Wiktoria + Maks
Tylko nie wiem jeszcze co z atrakcjami
Za błędy winić Tapatalk i operatora MB526
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Ok. Zasadniczo jutro jest ostatni dzień na przelewy. Na zielono są Ci którzy zapłacili. Jeżeli jutro nie dostanę pieniędzy to może się okazać że w tym tygodniu mi nie zaksięguje. Wtedy ta osoba skreślana jest z listy.
Jeżeli jednak ktoś się ocknie jutro wieczorem albo w sobotę rano to proszę o info na PW. Będę potrzebował potwierdzenie przelewu na maila. Ci którzy się nie dopisali to nie mają pewnego miejsca. Ale pytajcie. Może jeszcze będą. Obiekt jest duży więc jest szansa (jakaś tam), że będzie można "doskoczyć". Pytajcie po prostu czy jeszcze można.
Oki... co nieco się wyjaśniło i będę jednak od czwartku.
Damian + Kasia + Wiktoria(6) + Maks(4) - bez atrakcji
Kasa poszła.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Zacnie
- - - Updated - - -
I w ten oto sposób lista zamknięta i 100% wpłat.
Jeżeli ktoś jeszcze się "ocknie" potem to proszę o info. Może jeszcze będzie miejsce w obiekcie.