Nie no Lesio, jak najbardziej dziala i tyl i przod.Napisał lesio146
Nie no Lesio, jak najbardziej dziala i tyl i przod.Napisał lesio146
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
niestety nie jest mozliwe dzialanie bez zaworkow.Napisał Parzi
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
dlaczego nie? czyli sugerujesz,ze woda pryskajaca z dolnej czesci wycieraczki tylnej nie pochodzi ze zbiorniczka z plynem do spryskiwaczy tylko np z opadow? ;p
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
otwierasz maske, patrzysz (stojąc przed autem) w lewą strone, za kielichem masz gąbkę, wyjmujesz ją i wymieniasz trójnik.Napisał Gopcio
Chyba sie nie dogadalismy. Ja mialem taki trojnik z tylu wrzucony i z niego mi wyciekalo... Sorry za zamieszanie koledzyNapisał lesio146
![]()
nie wiem jak to mozliweze wy macie ten trojnik z lewej strony. moze ktos u mnie troche namieszal w tym. Ja mialem gdzies na wysokosci prawego spryskiwacza, nawet troche bardziej na prawo od niego ( patrzac w strone silnika ) ma ktos moze zdjecie ze zdjetym tym plastikiem i widac moze jak te rurki leca? w ogole z ktorej macie zbiornik z plynem po prawej czy lewej?
Ja mam zbiornik z plynem po lewej-jak patrzysz od przodu auta,ale moze w 146 jest inaczej...
dlatego mam z innej trojnik, bo ja mam po prawej, pewnie dlatego ze mam diesla i jest inaczejjuz wszystko jasne
![]()
koledzy auto ma jedna strone lewa i jedna prawa.obojetnie jak na nie sie patrzy :wink:Napisał Parzi
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
Parzi chodizlo ze ma od strony pasazera tak? ja mam od kierowcy