Kupilem uzywke za 30zl i jeździ juz rok
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
Kupilem uzywke za 30zl i jeździ juz rok
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
147 powodów do zadowolenia
Dzięki za pomoc jutro z rana przysla a po pracy wymiana.
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
Ostatnio edytowane przez sebastian-wro ; 20-03-2014 o 18:03
Lepiej nowa, mój kumple kupił używana zrobil 4tys km msiał kupić nowa . Więc szkoda kasy na używane
Zamienniki za 8 dych miały inna końcówkę elektryczną, wlecial oryginał
Dziś jechałem do pracy i zaś wyskoczył motor control... Myślicie że znowu coś jebl... Po wymianie cewki jeszcze nie podlaczalen do kompa dopiero dziś po pracy o 22
Takie błędy panowie
Wyczyść błędy i pojeździj tylko na benzynie ,sprawdź czy błędy się pojawią. Jesli nie to szukaj przyczyny w instalacji LPG a raczej jej ustawieniu. Odnośnie wypadania zapłonów ,najczęściej cewka lecz nie koniecznie. Może byc to również świeca,wtryskiwacz,słaba kompresja, a nawet w skrajnych przypadkach czujnik wału przez który wypadanie zapłonów jest monitorowane.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Wczoraj pokasowalem błędy i trochę już jeździłem dziś po pracy ja przegonie bo będzie dłuższą trasa zobaczymy, tam gdzie zamawiana była cewka koleś mówił że katalizator mógł się zasyfic przez pracę na 3 gary ale z czasem sam się oczyścić powinien, na razie polatam na Pb i zobaczymy co będzie, dzięki za info :-)
Po około dwóch tygodniach jeżdżenia błędy na aucie się nie wyświetlają przy jeździe na benzynie jak i również na gazie, dziś z nudów Podlaczylem kompa a na lapku dwa błędy : P1177 korekta mieszanki (multiplikatywana) niski sygnał i drugi błąd P0420 katalizator 1 wysoki sygnał.
zerknie ktos na zalaczniki z logami
jak ktos ma czas i konkretne pojecie to prosze o kontak na priv co dokladnie zdiagnozowac w fesie przy moich problemach
Ostatnio edytowane przez sebastian-wro ; 13-04-2014 o 16:38
Błąd katalizatora dziś się pojawił przy jeździe tylko na benzynie. Czyli katalizator do wymiany czy cos jeszcze? Nowy, używany? Jutro po pracy sprawdzę statusy 2 sond i wykresy z nich.
Ostatnio edytowane przez sebastian-wro ; 25-06-2014 o 00:11