To też jest pomysł. Nie pomyślałem o tym. Ale przeciwmgielne też by się przydały.
Jak miałem focusa to parę razy tyłek mi uratowały. Jechałem na postojowych + przeciwmgielne.
To też jest pomysł. Nie pomyślałem o tym. Ale przeciwmgielne też by się przydały.
Jak miałem focusa to parę razy tyłek mi uratowały. Jechałem na postojowych + przeciwmgielne.
Ostatnio edytowane przez Włodek ; 25-03-2014 o 08:27
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.
Dzięki poszukam.
Ale muszę swoje zdemontować i zerknąć jak są mocowane.
Mam ochotę na coś takiego
http://allegro.pl/halogeny-soczewkow...080108557.html
Ostatnio edytowane przez Włodek ; 25-03-2014 o 10:24
Amantes amentes
I to niby ma być większe niż w alfie po FL ?? Jak założysz nie odpowiednie światło to we mgle g... zobaczysz. Przeciwmgielne mają 'rozrzedzić, mgłę skoro uważasz że są za słabe odpal długie.
Jeździłeś we mgle?
Chyba nie bo byś nie proponował odpalenia długich. Nieraz i drogowe trzeba wyłączyć. Zostają pozycyjne + przeciwmgielne.
Żadne światło nie rozrzedza mgły tylko jest inny snop światła i nisko nad ziemią
Te chyba mają większą średnice soczewki = 56 mm
Musze sprawdzić jaką średnicę maja nasze
Ostatnio edytowane przez Włodek ; 25-03-2014 o 12:20
Amantes amentes
Mocniejsze żarówki odpadają. Podobają mi się lampki od AR 156. I świecą też ładnie.
Jak miałem focusa to światełka przeciwmgielne były super.
Amantes amentes
a czy to normalne , że w 147 fl nie mogę włączyć przeciwmgielnych i drogowych jednocześnie? W 159 się da...
chyba normalne bo u mnie tez sie nie dazreszta to juz byla by przesada postojowki mijania drogowe i przeciwmgielne wszystkie na raz
![]()