Koledzy
mam problem z bezpiecznikiem swiateł przeciwmgielnych który przepala sie za kazdym razem jak próbuje zapalić swiatła przeciwmgielne?miał może juz ktoś taki problem w czym leży wina?![]()
Koledzy
mam problem z bezpiecznikiem swiateł przeciwmgielnych który przepala sie za kazdym razem jak próbuje zapalić swiatła przeciwmgielne?miał może juz ktoś taki problem w czym leży wina?![]()
Sprobuj od odlaczenia żarówek i wtedy zobacz. Może sama żarówka robi Ci zwaro i pali bezpiecznik. Później zostaje sprawdzenie okablowania.
Wysłane z mojego HTC One S
Wkładasz tam odpowiedni bezpiecznik? Prąd znam.
U mnie też tak było, jak kupiłem samochód. Okazało się, że przewody idące do żarówki miały przepaloną izolację, i zwierały czasami do druciak przytrzymującego żarówkę (czyli do masy). Wymieniłem przewody - i po problemie.
odpowiedni bezpiecznik wkładam! jutro jeszcze zobacze na kable tylko że jeszcze mam jeden problem bo poprzedni właściciel wsadził "ksenony'' i jest tam masakra z kablami!
jak pali to będzie zwarcie przetarty kabelek zapewne w lampie lub przy lampie
Kolejna alfa kolejne problemy
po 4 godzinach pracy misiaj zakonczyła sie powodzeniem niestety poprzedni własciciel wsadził "cudowne" żarówki osram night breaker ktore nie wypalja lamp ale cudownie pala kable!! może i swieca lepej bo w poprzednim samochodzie miałem je założone(jesli ktos jezdził w nocy faitem bbm to wie o co chodzi) i juz drugi raz przekonałem sie co warte sa te żarówki