No niby tak, ale chyba można zmienić mapy tak aby nadgorliwy kierowca nie zakatował silnika. Coś w stylu kontroli rodzicielskiej![]()
No niby tak, ale chyba można zmienić mapy tak aby nadgorliwy kierowca nie zakatował silnika. Coś w stylu kontroli rodzicielskiej![]()
Nikt tu nie mówi o charytatywnej pracy, bo też @sdero za to pieniądze bierze, ale zdecydowanie niższe niż u innych firm / prywatnych tunerów. Jeśli chodzi o solidność, wypowiadać się nie będe, w czerwcu minie drugi rok odkąd alfa dostałą wirusa od kolegi @sdero i jakoś silnik się nie rozsypał, zresztą, takich ludzi na forum zadowolonych z ceny i jakości usług jest wiecej, a że kolega jest z Krakowa to nie ma co szukać pewnych warsztatów gdzieś daleko jak naprawdę dobrego fachowca ma blisko siebie![]()
Słuchaj... jak chce zapłacić rynkową stawkę, to czemu nie? Mirek też się raczej nie obrazi
Ja też śmigam na mapie od @sdero, i jestem bardzo zadowolony (spalanie spadło... robię 30-50km więcej na baku).
Wiadomo, że klient nasz PanJak ma czuć niedosyt, że zapłacił za mało za usługę która powinna być droższa, to dla czystego sumienia klienta Mirek się poświęci i weźmie tyle co inni
@ mateuszszar -Ty masz wersje 16v? Byłes na hamowni po strojeniu u Mirka? Jakie parametry masz teraz ?![]()
@rzepa - nie byłem na hamowni. Mam 16v (jak w opisie).
Czy można tak przez ciekawość spytać o koszt takiej imprezy?.
Posiadam 1,9 8V 120Km ( 2005 rok). Ale wersja 5 DRZWI !!!![]()
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.
pisz do @sdero pw.
Oj nie docinajcie. Ale jak otworze tylne drzwi to mi wysysa dodatkowo spaliny u mam lepszy odlot
A tak na poważnie chciałem się dowiedzieć o orientacyjną cenę dla 1,9 V8 120 KM. EGR mam zaślepiony. Może ktoś już robił.
Ostatnio edytowane przez Włodek ; 12-04-2014 o 05:40
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.