Sprawdź po VIN-ie datę produkcji, ale nie ma opcji żeby to był przedlift z 2008 roku...
Sprawdź po VIN-ie datę produkcji, ale nie ma opcji żeby to był przedlift z 2008 roku...
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Znam pewnego pana w urzędzie gminy który poprzez swoja niewiedzę odmłodził już kilka aut, a co lepsze zarejestrował kilka car schrottów, których po odkupie ludzie nie mogli zarejestrować w innym urzędzie
Sam miałem za jego sprawą dużo latania jak rejestrowałem auto
Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 20-04-2014 o 08:56
Szyby nie są teraz żadnym wyznacznikiem. Jeśli auto jest bezwypadkowe i w zależności w której połowie roku zostało wyprodukowane to możliwym jest że szyba będzie nie z 2008 a z 2007 lub 2006. Na pewno nie może być młodsza niż auto. Czyli auto wyprodukowano w 2008 a szyba z 2009 lub 2010. Jeśli szyba jest specyficzna, " barwiona, przydymiana" a w fabryce im pęknie bo takie rzeczy wszędzie się zdarzają to wyjmują z magazynu i wstawiają. No ale nie, że szyby są aż 4 lata starsze od auta. Powinna się tu zapalić mocno lampka![]()
Ludzie, kupując auto patrzy się na jego stan techniczny a nie kilka cyferek na szybach a jeśli już to byle były z jednego rocznika. Poza tym normą jest wpis w dowodzie z datą I rejestracji w kraju w przypadku aut sprowadzonych, moja 155 była z 1994 a w dowodzie miała 2005.
hmm, a ja na przedniej mam same kropki zamiast cyferki, a przednie boczne sa z 2001, a reszta 2002 tak jak jest napisane w rozkodowanym vinie i dowodzieJak ktoś napisał włoska pasja
lub zazdrosny sąsiad
![]()
Ja to mam auto 2002 z lutego a pierwsza rejestracja 2003 w czerwcu i do czego zmierzam to:
szyby mam wszystkie z numerem 1 ale jedne z stycznia a innne z sierpnia tego roku albo kwiecieńtakże wogóle rozbieżnośc jest tam duża :p szyby brali chyba jak leżały
![]()
przecież tak na prawde zależy od tego co mają w fabryce na stanie jak składają samochód![]()