"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Nie mogę już patrzeć na Wasze męczarnie.
Zróbcie zrzutę po 22 tys. zł, wpłaćcie szerszeniowi, a on przyprowadzi Wam fajną Brerkę TBi.
Trzech właścicieli do dowodu wpiszecie i będzie z bańki.
Każdy dostanie ją na tydzień, a czwarty brakujący do pełnego miesiąca będzie u szerszenia. Za fatygę.
A nie jeździcie po szrotach, tracicie czas i pieniądze.
Tak uczciwie - czy ten plan ma jakieś słabe strony?
Bo ja ich nie widzę.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
To byłoby za łatwe![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
w grę wchodzą tylko benzyniaki ?
w
Dla mnie? Tak.
Sent from Taptaptap...
to kijowo bo moja niedługo pójdzie pod młotek![]()
J.Clarkson
Ja nie szukam za pol ceny, tylko po tyle po ile inne osoby na forum kupowaly podobne Brery.
Sent from Taptaptap...
uważaj bo twoja niedoszla czerwona tez ktoś zaraz kupi
http://www.forum.alfaholicy.org/kupi...arszawa-7.html